Skip to main content

Κλοπή σε διαμέρισμα ληστή

Θεία δίκη για ένα ληστή που πριν από λίγες μέρες είχε αφαιρέσει με την απειλή όπλου 1500 ευρώ από μια γυναίκα στο Πανόραμα. Ένας 21χρονος εισέβαλε στο διαμέρισμά του και αφαίρεσε 500 ευρώ.
Θεία δίκη για ένα ληστή που πριν από λίγες μέρες είχε αφαιρέσει με την απειλή όπλου 1500 ευρώ από μια γυναίκα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, την ώρα που η παθούσα επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητό της.

Την Πέμπτη το απόγευμα ένας 22χρονος εισέβαλε σε διαμέρισμα στην περιοχή της Τούμπας, όπου και αφαίρεσε 500 ευρώ. Τα ξημερώματα της επόμενης μέρας συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό προερχόταν από ληστεία, την οποία είχε διαπράξει ο 21χρονος ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, σε βάρος 42χρονης γυναίκας, στην περιοχή του Πανοράματος

Το χρηματικό ποσό κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην 42χρονη παθούσα. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 21χρονος ληστής του Πανοράματος είχε συληφθή στην περιοχή της Αναλήψεως και πάνω του είχε βρεθεί μέρος των χρημάτων που και εκείνα αποδόθηκαν στην 42χρονη γυναίκα.