Skip to main content

Η Mouzenidis Travel προβάλλει την ελληνική Golden Visa στη Ρωσία

Η επικεφαλής δικηγόρος της συμβουλευτικής εταιρίας «MBG Consulting Services» του Ομίλου Μουζενίδη αναλύει όλες τις λεπτομέρειες.

Καθημερινά στις 11:00, στον επίσημο λογαριασμό Mouzenidis Travel στο Instagram, μεταδίδεται η ζωντανή εκπομπή «Ola Kala», με σύντομα βίντεο για θέματα που αφορούν στον τουρισμό αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα.

Πρόκειται για μια μοντέρνα και πρωτότυπη προσπάθεια προώθησης του ελληνικού τουρισμού, που στέφεται καθημερινά με τεράστια επιτυχία, καθώς συγκεντρώνει καθημερινά πολυάριθμα «views» από χρήστες του Instagram.

Η εκπομπή φιλοξενεί θέματα και συζητήσεις από το χώρο του τουρισμού, της σύγχρονης ζωής στην Ελλάδα, της μαγειρικής, της ιστορίας, της μουσικής και γεμίζει τις οθόνες των θεατών με πανέμορφες εικόνες από όλη την Ελλάδα.

Σήμερα, από τα κεντρικά γραφεία, η επικεφαλής δικηγόρος της συμβουλευτικής εταιρίας «MBG Consulting Services» του Ομίλου Μουζενίδη, Χριστίνα Γεωργάκη, ανέλυσε τις λεπτομέρειες του προγράμματος Golden Visa στην Ελλάδα και απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού που παρακολουθούσε σε απευθείας μετάδοση από Ρωσία και Ουκρανία.

Η κ. Γεωργάκη τόνισε μεταξύ άλλων ότι η Ελλάδα έχει τον μεγαλύτερο χρόνο άδειας παραμονής μέσω επένδυσης, ενώ υπογράμμισε ότι το ελληνικό διαβατήριο είναι το έκτο πιο δυνατό στον κόσμο, αφού για πολλές χώρες όσοι το διαθέτουν μπορούν να ταξιδέψουν χωρίς visa.

Παράλληλα, η δικηγόρος τόνισε το γεγονός ότι η Ελλάδα χαρακτηρίζεται για τη φιλοξενία της όσον αφορά την εγκατάσταση αλλοδαπών που επιθυμούν να επενδύσουν στη χώρα, επισημαίνοντας μάλιστα την εντυπωσιακή αύξηση ξένων επενδύσεων τα τελευταία χρόνια.

«Η Golden Visa της χώρας αποτελεί μια ενδιαφέρουσα περίπτωση για όλον τον κόσμο», εξήγησε η κ. Γεωργάκη.

 




 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mouzenidis Travel (@mouzenidis_travel) on