Skip to main content

Κωφίδης: Ανεβήκαμε επίπεδο

Κωφίδης: Χρειαζόμαστε ηρεμία και αυτοπεποίθηση, ώστε να μετουσιώνουμε τις θετικές ενέργειές μας σε γκολ. Με Γιαννούλη στα Πηγάδια.
Ο Σάββας Κωφίδης, στην καθιερωμένη γραπτή δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ηρακλής, τόνισε πως η ομάδα του απέδειξε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πως ανέβηκε επίπεδο, ενώ, αναφορικά με την επικείμενη αναμέτρηση στην Ξάνθη, υπογράμμισε πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη, με στόχο να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

«Έχουμε περάσει από έναν δύσκολο αγώνα, αποδεικνύοντας ότι ανεβήκαμε επίπεδο στον τομέα της ομαδικής λειτουργίας μας. Αψευδής μάρτυρας αυτού του δεδομένου, το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου μας στο τέλος της αναμέτρησης, παρά το εξαιρετικά δυσάρεστο αποτέλεσμα. Για να φτάσουμε, ωστόσο, σε αυτό το αποτέλεσμα είναι σαφές ότι εμφανίσαμε αδυναμίες, που έχουν να κάνουν με τον έλεγχο στο παιχνίδι πρωτοβουλίας, καθώς χρειαζόμαστε πολλή περισσότερη ηρεμία και αυτοπεποίθηση, ώστε να μετουσιώνουμε τις θετικές ενέργειές μας σε γκολ. Πολύ βασική παράμετρος για την εξέλιξη ενός αγώνα. Με αυτό το σκεπτικό δουλέψαμε αυτήν την εβδομάδα, γνωρίζοντας ότι μας περιμένει στο σπίτι της μια πολύ σοβαρή ομάδα, όπως η Ξάνθη, για να δώσει μαζί μας έναν δυνατό αγώνα. Θεωρούμε ότι εξακολουθούμε να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τις αδυναμίες μας και με αυτήν την πίστη πηγαίνουμε στο κυριακάτικο παιχνίδι, με σκοπό να παίξουμε το ποδόσφαιρο, που μπορούμε και να πάρουμε το αποτέλεσμα, που θέλουμε», τόνισε ο προπονητής του Ηρακλή.

Πανέτοιμος ο Γιαννούλης

Στον τομέα της τακτικής στάθηκε, κατά βάση, ο Σάββας Κωφίδης, στη σημερινή προπόνηση. Η επιστροφή του Κώστα Γιαννούλη σαφώς και αποτελεί χαρμόσυνο γεγονός, ενώ η απουσία του Βόιτσεχ Κοβαλέφσκι, λόγω χαμηλού πυρετού, δε θα στερήσει από τον Πολωνό τη συμμετοχή του στην επερχόμενη αναμέτρηση.

Η ομάδα του Ηρακλή θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της εν όψει της αναμέτρησης με την Ξάνθη με απογευματινή προπόνηση στη Μίκρα. Κατόπιν, ο Σάββας Κωφίδης θα ανακοινώσει την αποστολή, η οποία είναι προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 17:00, με το λεωφορείο της ΠΑΕ, για την πόλη της Θράκης, όπου και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο.