Skip to main content

Koύγιας: Φεύγω οριστικά από την ΑΕΛ, δεν θα ξαναβγάλω ανακοίνωση (vid)

Ο ιδιοκτήτης της «βυσσινί» ΠΑΕ δήλωσε πως η απόφασή του είναι αμετάκλητη και εξέφρασε την εκτίμησή του πως ο Ντέλετιτς υπέγραψε συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Την αποχώρησή του από το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ΑΕΛ προανήγγειλε για πολλοστή φορά στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο ιδιοκτήτης της «βυσσινί» ΠΑΕ τόνισε πως δεν θα ασχοληθεί ξανά με την καθημερινότητα της ομάδας μέχρι να βρεθεί διάδοχη κατάσταση, ξεκαθάρισε πως δεν θα ξαναβγάλει ανακοίνωση ενώ εξέφρασε την εκτίμησή του πως ο Μίλος Ντέλετιτς δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του καθώς υπέγραψε με την ΑΕΚ για το καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο ίδιος ο 25χρονος Σέρβος ακραίος μεσοεπιθετικός, αλλά και το περιβάλλον του, το αρνούνται κατηγορηματικά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος:

«Πήρα την απόφαση οριστικά και αμετάκλητα να αποχωρήσω από την ΑΕΛ και από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από αυτήν την στιγμή δεν θα παρακολουθήσω ξανά αγώνα της ΑΕΛ, είτε εντός είτε εκτός έδρας.

Ούτε θα έρθω ξανά στη Λάρισα. Παύω να έρχομαι στο γήπεδο. Κουράστηκα. Περιμένω να βοηθήσετε κι εσείς να βρεθεί ο αντικαταστάτης μου. Παύω να είμαι η αιτία της κόντρας. Η απόφασή μου είναι οριστική και αμετάκλητη και δεν θα μου την αλλάξει κανένας.

Μέχρι να βρεθεί ο διάδοχός μου, δεν θα συμμετάσχω στην καθημερινότητα της ΠΑΕ. Δεν θα ξαναβγάλω ανακοίνωση».

Ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλών συμπλήρωσε πως αν βρεθεί σοβαρός υποψήφιος επενδυτής θα συμφωνήσει άμεσα μαζί του ενώ διέψευσε πως αξιώνει 5 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τις μετοχές λέγοντας «…λιγότερα από τα μισά θέλω» προσθέτοντας πως έχει βάλει 3 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ.