Skip to main content

Koυίκ: Ο Μεϊμαράκης έπεσε στο απόλυτο βάθος της φαιδρότητας

Όταν κάποιος ασχολείται με το ύψος του, τότε πέφτει στο απόλυτο βάθος της φαιδρότητας, υποστήριξε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ.

Όταν κάποιος ασχολείται με το ύψος του, τότε πέφτει στο απόλυτο βάθος της φαιδρότητας, υποστήριξε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Τέρενς Κουίκ, αναφερόμενος στη χθεσινή παρουσία του Ευάγγελου Μεϊμαράκη στο debate.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ», ο κ. Κουίκ διερωτήθηκε γιατί ο πρόεδρος της Ν.Δ.  «δεν έχει αναλογιστεί πόσο κακό του κάνει το γεγονός, ότι εξακολουθεί να είναι όμηρος του συνόλου του σαμαροσυστήματος, από τα επικοινωνιακά μέχρι τα πολιτικά».

Όσον αφορά στην εκτίμησή του για τον κερδισμένο και χαμένο της χθεσινής τηλεμαχίας τόνισε ότι «από την μια είχαμε έναν πολιτικό, που ταυτοποιούσε το παλιό, πολυχρησιμοποιημένο πολιτικό σύστημα, με όλες τις “αμαρτίες” που κουβαλάει και από την άλλη, έναν φρέσκο σαραντάρη που απέδειξε, ότι έχει κουράγια και αντοχές, επιλέγοντας να ακρωτηριάσει το κόμμα του, να κρατήσει ζωντανή και όρθια την πατρίδα».

«Ο Αλέξης Τσίπρας έπεισε με την ειλικρίνεια και την ηρεμία του, ενώ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έδειξε τον εκνευρισμό του ηττημένου» κατέληξε ο κ. Κουίκ.