Skip to main content

Koυμουτσάκος: Να πάρει θέση η κυβέρνηση για τις δηλώσεις Ξυδάκη

Τα παθήματα δεν έγιναν μαθήματα, η κυβέρνηση οδηγεί σε αδιέξοδο και τη χώρα υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.

Να πάρει θέση για τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Ξυδάκη για τη δραχμή κάλεσε την κυβέρνηση ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Πού το πάνε; να μάς πουν τι ακριβώς εννοούν… Πώς να αφαιρέσουμε από τους ξένους να λένε για Grexit όταν το λέμε εμείς;» διερωτήθηκε ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ.

Κάλεσε την κυβέρνηση να κάνει διευκρίνιση για τη συζήτηση η οποία πυροδοτείται από δηλωσεις προβεβλημένων κυβερνητικών στελεχών. «H πολιτική της κυβέρνησης οδήγησε στο πιο σοβαρό τρίτο αχρείαστο μνημόνιο και η υπερήφανη διαπραγμάτευση σε μια σφαγιαστική φορολογία. Τα παθήματα δεν έγιναν μαθήματα, η κυβέρνηση οδηγεί σε αδιέξοδο και τη χώρα» προειδοποίησε ο βουλευτής της ΝΔ.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Κουμουτσάκο, η κυβέρνηση έχει σήμερα δύο επιλογές: Grexit ή τέταρτo μνημόνιο. H κυβέρνηση υβρίζει και μετά τολμά να υπαινίσσεται διαδικασίες συνεννόησης με τις πολιτικές δυνάμεις, αυτό δεν γίνεται, συμπλήρωσε.