Skip to main content

Κοινή ομάδα μελέτης συγκροτούν στις Σέρρες νομαρχία και Επιμελητήριο

Η κοινή ομάδα μελέτης θα επιμελείται, θα προτείνει και θα υλοποιεί τις κοινές δράσεις νομαρχίας και Επιμελητηρίου Σερρών με στόχο τη ανάπτυξη του νομού.
Τις δυνάμεις τους ενώνουν η νομαρχία και το Επιμελητήριο Σερρών συγκροτώντας κοινή ομάδα μελέτης με στόχο την ανάπτυξη του νομού. Η ομάδα μελέτης, η οποία θα αποτελείται τόσο από αιρετούς συμβούλους της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης και του Επιμελητηρίου Σερρών όσο και από τεχνοκράτες, θα συμμετέχει στα συμβούλια Επιμελητηρίου και Νομαρχίας  και θα επιμελείται, θα προτείνει και θα υλοποιεί τις κοινές δράσεις.

 Η συμφωνία των δυο φορέων επισφραγίστηκε στη διάρκεια συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου στην οποία συμμετείχε κλιμάκιο της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης με επικεφαλής τον νομάρχη, κ. Στέφανο Φωτιάδη.

Ο κ. Φωτιάδης υπογράμμισε ότι υπάρχει μια εξαιρετική συνεργασία με το Επιμελητήριο, η οποία έχει ορατά αποτελέσματα. Ο ίδιος αναφέρθηκε στο Στρατηγικό Επιχειρησιακό Σχέδιο που εκπονεί η νομαρχιακή αυτοδιοίκηση και το οποίο έχει τεθεί σε διαβούλευση, με ανταπόκριση και από το Επιμελητήριο. Επεσήμανε, δε, την αναγκαιότητα υποβολής προτάσεων για το Επιχειρησιακό Σχέδιο, με συγκεκριμενοποίηση των έργων, ενώ πρότεινε κοινή ειδική συνεδρίαση για το θέμα.