Skip to main content

Κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη της οικονομίας ζητά ο ΕΣΘ

Την άποψη ότι δεν υπάρχει η πολυτέλεια για να χαθεί άλλος χρόνος εκφράζει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης και τονίζει πως πρέπει να υπάρξει κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη της οικονομίας.
Την άποψη ότι δεν υπάρχει η πολυτέλεια για να χαθεί άλλος χρόνος εκφράζει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης υπογραμμίζοντας πως το  μέλλον αυτού του τόπου, μέσα από τη μικροοικονομική θεώρηση του δήμου και τη μεσομακροοικονομική αντίληψη της Περιφέρειας, απαιτεί, έξω από μισαλλοδοξίες και αρνητικούς εγωισμούς, να υπάρξει κοινή προσπάθεια όλων, «προκειμένου να αποτελέσει το όχημα για την επίλυση των σοβαρών  προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, την ανάπτυξη της οικονομίας μας και την εξυπηρέτηση του πολίτη και προκειμένου να δώσει το έναυσμα μιας αναπτυξιακής προοπτικής».

Παράλληλα, επισημαίνει πως θα είναι στη διάθεση όλων, προκειμένου να συνεισφέρει «στην κοινή προσπάθεια, με στόχο την έξοδό από το “τούνελ”, την επιστροφή της οικονομίας σε αναπτυξιακή τροχιά και την ανάδειξη της περιοχής σε ένα σύγχρονο οικονομικό, διοικητικό και πολιτιστικό κέντρο, με σταθερές βάσεις και προοπτικές».

Στην σχετική ανακοίνωση, ο εμπορικός σύλλογος συγχαίρει τους υποψηφίους όλων των συνδυασμών του δήμου Θεσσαλονίκης και της περιφέρειας Κ. Μακεδονίας,  εκλεγμένους ή μη, που έλαβαν μέρος στις αυτοδιοικητικές και περιφερειακές εκλογές  «για την αξιοπρεπή μάχη που έδωσαν, με αίσθημα ευθύνης, απέναντι στη μεγάλη εθνική προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους».