Skip to main content

Κοινωνικό παντοπωλείο «Κιβωτός Αγάπης»

Koινωνικό παντοπωλείο, που θα διαθέτει δωρεάν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ίδρυσε η Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης, με στόχο την προστασία και την ενίσχυση αδύναμων κοινωνικών αμάδων.

Koινωνικό παντοπωλείο, που θα διαθέτει δωρεάν  τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης,  ίδρυσε η Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης, με στόχο την προστασία και την ενίσχυση των κοινωνικών αμάδων που αδυνατούν να εξασφαλίσουν τα στοιχειώδη για τη διαβίωσή τους.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείου «Κιβωτός Αγάπης», που άρχισε να λειτουργεί σήμερα, θα είναι ανοικτό τρεις μέρες την εβδομάδα, Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο.

Όσοι επιθυμούν την ενίσχυσή τους από την « Κιβωτό Αγάπης» θα πρέπει να προσκομίσουν στις κατά τόπους ενορίες της Ιεράς Μητρόπολης Σερρών σχετικά έγγραφα, με τα οποία αποδεικνύεται η οικονομική τους αδυναμία.

Την προσπάθεια της Μητρόπολης Σερρών στηρίζουν επιχειρηματίες του νομού, που συνδράμουν με την προσφορά προϊόντων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Η Ιερά Μητρόπολη προχώρησε και σε μία δεύτερη φιλανθρωπική δράση, εγκαινιάζοντας πρόσφατα τον ξενώνα φιλοξενίας αστέγων και συγγενών ασθενών «Στοργή», που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Επταμύλων.