Skip to main content

Κόκε: Δεν πιστεύω πως ο Ιέρο μπορεί να γίνει προπονητής του Άρη

«Ακούγονται αρκετά προβλήματα για τον Άρη στο εξωτερικό όμως, και δεν νομίζω ότι αυτό είναι καλό», είπε ο βετεράνος Ισπανός φορ των «κιτρινόμαυρων».

Για τις περιπτώσεις των Φερνάντο Ιέρο και Γκούτι που έχουν συνδεθεί με την τεχνική ηγεσία του Άρη αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Arena», ο Σέρχιο Κόκε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο βετεράνος Ισπανός στράικερ των «κιτρινόμαυρων»:

«Θέλω να είμαι ειλικρινής. Δεν νομίζω πως κάποιος απ’ αυτούς θα είναι ο προπονητής της ομάδας στη συνέχεια της σεζόν. Αν έλεγαν εμένα να έρθω προπονητής, τότε θα ερχόμουν κατευθείαν. Ακούγονται αρκετά προβλήματα για τον Άρη στο εξωτερικό όμως, και δεν νομίζω ότι αυτό είναι καλό.

Αν ήμουν εγώ ο Γκούτι, θα σκεφτόμουν ότι θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή ο Άρης. Είναι ένα κλαμπ που έπαιζε στην Ευρώπη μέχρι πριν λίγες μέρες, ήταν πέρυσι στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος και θέλει να πρωταγωνιστήσει και φέτος. Θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή.

Είμαι σίγουρος, ότι ο Ιέρο από την πλευρά του, δεν αναμένεται να αποδεχθεί την πρόταση του Άρη. Ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει στη ζωή, αλλά επειδή ξέρω και τον αδερφό του, είναι από τη Μάλαγα, δεν έχει την ανάγκη να γίνει τώρα προπονητής.

Δεν νομίζω πως θέλει να είναι προπονητής. Δεν έχει βγει ποτέ έξω από την Ισπανία, δεν το χρειάζεται αυτή την περίοδο. Για τον Γκούτι, δεν ξέρω. Δεν προπονεί για τα λεφτά, έχει ήδη αρκετά από την καριέρα του στο ποδόσφαιρο άλλωστε, οπότε δεν τον ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι.

Ειλικρινά πάντως, πιστεύω πως δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει ο Ιέρο στον Άρη. Ο Χαριστέας έχει ιστορία στο κλαμπ, έχει ιστορία στην Εθνική Ελλάδας, μπορεί εύκολα να τους προσεγγίσει, αλλά οι συγκεκριμένοι δυο, είναι πολύ μακριά από το να γίνουν προπονητές. Μπορεί στο μέλλον, να γίνουν πολύ καλοί προπονητές, αλλά αυτή τη στιγμή και οι δυο δεν είναι.

Πάντως, θα ήθελα πραγματικά να έρθει ο Γκούτι στον Άρη. Ήταν φοβερός ποδοσφαιριστής, μου άρεσε πολύ, θέλει να γίνει προπονητής και ίσως αυτή θα μπορούσε να είναι η περίπτωση που θα άξιζε να προσεγγίσει περισσότερο ο Άρης. Αυτή τη στιγμή πάντως, είναι μακρινό αυτό το σενάριο».

Για τη δική του καριέρα μετά το ποδόσφαιρο: «Αγαπώ το ποδόσφαιρο, αλλά δεν θέλω να γίνω προπονητής. Μου αρέσει να βλέπω αγώνες, μου αρέσει να βλέπω ποδοσφαιριστές, ο αδερφός μου είναι ατζέντης, τον βοηθάω πολύ, αλλά δεν μου αρέσει που το ποδόσφαιρο γίνεται βρόμικο. Έχω μια καλή ζωή στην Ισπανία και μου αρέσει που είμαι έξω από το ποδόσφαιρο αυτή την περίοδο. Θέλω να ασχολούμαι μόνο με τις επιχειρήσεις μου».