Skip to main content

«Κόκκινο» της ΕΛΑΣ για οπαδούς του Ολυμπιακού στο «Βικελίδης»

Οι «κίτρινοι» ήταν θετικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης εισιτηρίων στους «ερυθρόλευκους», για το ματς της Κυριακής, αλλά η Αστυνομία άσκησε βέτο

Αρνητική ήταν η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης στην παρουσία φίλων του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Άρη το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή (04/11) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Οι «κιτρινόμαυροι» αποδέχτηκαν το αίτημα των «ερυθρόλευκων» για 800 εισιτήρια, ωστόσο η ΕΛΑΣ έβαλε «στοπ» στο ενδεχόμενο μετακίνησης οπαδών επικαλούμενη λόγους ασφαλείας.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Άρης, κατά τη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας, εξέφρασε τα παράπονα της για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ τόνισε πως οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο «Κλεάνθης Βικελίδής» δεν επέτρεψαν να ανοίξουν εγκαίρως οι θύρες 1 και 2 με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί συνωστισμός.

Επιπλέον οι άνθρωποι του Άρη ενημέρωσαν πως στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όλες οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ώστε να διευκολυνθεί η είσοδος των φιλάθλων.

Εξαίρεση θα αποτελέσει η θύρα 1 η οποία θα ανοίξει μετά την άφιξη των αποστολών των δύο ομάδων, αν και υπάρχει η πιθανότητα εναλλακτικού σχεδίου: να προσέλθουν οι κάτοχοι των εισιτηρίων της συγκεκριμένης θύρας μέσω της Θ4.