Skip to main content

Κοκκόρης: Δεν θα θιγεί κανένα από τα εργασιακά δικαιώματα

Ο υποψήφιος βουλευτής εξήγησε τα βήματα που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να δημιουργήσει θετικές συνθήκες στην εργασία.

Το έργο του ως Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ανέπτυξε ο υποψήφιος βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ Παναγιώτης Κοκκόρης, μιλώντας στην εκπομπή της TV100 "Στο δρόμο για τις Βουλευτικές Εκλογές".

Μεταξύ άλλων εξήγησε τα βήματα που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να δημιουργήσει θετικές συνθήκες στον εργασιακό και στον επιχειρηματικό τομέα:

Μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων, περισσότερα κίνητρα και συνεργασία επιχειρηματιών-εργαζομένων.

Η μείωση φόρων στις επιχειρήσεις από 28% στο 20%, οι μοναδικοί συντελεστές ΦΠΑ 11% και 22% και η διατήρηση του κατώτατου 6%, θα δώσουν περισσότερο διαθέσιμο εισόδημα στους πολίτες.

Θα έχουμε αύξηση της ρευστότητας μέσω των Τραπεζών και πιο απλοποιημένες διαδικασίες του κράτους σε θέματα αδειοδοτήσεων, που μέχρι σήμερα χρονοτριβούν.

Κανένα από τα εργασιακά δικαιώματα δεν θα θιγεί, όπως δεν έχει θιγεί εδώ και τόσα χρόνια.

Η αύξηση των μισθών θα γίνεται με ρυθμό διπλάσιο της αύξησης του ΑΕΠ".

Κίνητρα στις επιχειρήσεις όπως οι υπεραποσβέσεις, η αναγνώριση ζημίας από 5 και 3 έτη παλαιότερα σε 10 έτη, θα ωθήσουν τους Έλληνες υπάρχοντες επενδυτές να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους, όπως και τους ξένους για να έρθουν στην Ελλάδα.