Skip to main content

Θερμά λόγια από Αυτιά και Κυρίζογλου για Παναγιώτη Κοκκόρη

Βαθιά συγκινημένος ο Παναγιώτης Κοκκόρης ανέλυσε τους Οικονομικούς και Εθνικούς λόγους που καθιστούν αδήριτη ανάγκη την αυτοδυναμία της ΝΔ.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από φίλους και ψηφοφόρους του Παναγιώτη Κοκκόρη παρουσία πολιτικών, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των επιμελητηρίων, πραγματοποιήθηκε χθες η Κεντρική Πολιτική Ομιλία του υποψηφίου Α' Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ.

Ιδιαίτερα συγκινητικά ήταν τα λόγια του καρδιακού φίλου του κ. Κοκκόρη και γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά, ο οποίος επισήμανε το ακέραιο του χαρακτήρα και τις γνώσεις του Παναγιώτη Κοκκόρη τόσο στο ασφαλιστικό όσο και στο Φορολογικό. Μοιράστηκε δε με τους παρευρισκόμενους μια ιστορία που κάποτε τον εξέπληξε, όταν ο υποψήφιος έλυσε άμεσα το πρόβλημα μιας κυρίας που τον πλησίασε στο δρόμο και η οποία είχε χάσει τα μέλη της οικογενείας της ενώ καλούνταν παράλληλα να πληρώσει υπέρογκους φόρους.

Ο δήμαρχος Μενεμένης Αμπελοκήπων, Λάζαρος Κυρίζογλου, ο οποίος μίλησε με θερμότατα λόγια για τον Παναγιώτη Κοκκόρη, ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να διαδώσουν το μήνυμα του ήθους και των γνώσεων του υποψηφίου, που αποτελεί, όπως τόνισε χαρακτηριστικά παράδειγμα πολιτικού προς μίμηση.

Βαθιά συγκινημένος ο Παναγιώτης Κοκκόρης ανέλυσε τους Οικονομικούς και Εθνικούς λόγους που καθιστούν αδήριτη ανάγκη την αυτοδυναμία της ΝΔ την 8η Ιουλίου. Ο Πρώην Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης του Υπουργείου Εργασίας, υποσχέθηκε να είναι ο ίδιος και την επομένη των εκλογών στο Κοινοβούλιο, αλλά και σε κάθε αξίωμα που θα του εμπιστευθεί η νέα Κυβέρνηση.

"Όπως χθες και σήμερα έτσι και αύριο, θα είμαι πάντα δίπλα στους πολίτες και τα προβλήματά τους, γιατί αυτός είμαι εγώ, αυτός είναι ο Παναγιώτης Κοκκόρης".