Skip to main content

Κοκκόρης: Οι γυναίκες μάς δείχνουν τον δρόμο της Ελλάδας του αύριο

Γεννούν συνεχώς ιδέες και καταφέρνουν συχνά χωρίς οικονομικό υπόβαθρο και υποστήριξη να πετυχαίνουν, είπε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ

"Άρωμα γυναίκας" για τον υποψήφιο βουλευτή 'Α Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ Παναγιώτη Κοκκόρη. Ο πρώην Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με γυναίκες της πόλης, μεταξύ των οποίων και η σύζυγός του Ελένη, με τις οποίες συζήτησε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους.

Τη συζήτηση άνοιξαν με μια μικρή εισήγησή τους οι κυρίες Τάνια Κυριακίδου, Πόλυ Κούλα και Αγάπη Ορφανίδου, οι οποίες ανέπτυξαν τις απόψεις τους για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, την υποστήριξη του θηλασμού και της μητρότητας, και τις μη κερδοσκοπικές εταιρείες με Κοινωνικό έργο, αντίστοιχα.

Οι παρευρισκόμενες είχαν την ευκαιρία να θέσουν καίρια ερωτήματα που αφορούσαν στον κλάδο δραστηριοποίησής τους.

"Οι γυναίκες, όσο και να μη θέλουμε να το παραδεχθούμε συχνά εμείς οι άνδρες είναι πιο εύστροφες, γεννούν συνεχώς ιδέες και καταφέρνουν συχνά χωρίς οικονομικό υπόβαθρο και υποστήριξη να πετυχαίνουν. Να πετυχαίνουν στην οικογένεια, στη ζωή, στην εργασία, στην επιχείρησή τους. Θέλουμε τις γυναίκες ψηλά. Να απολαμβάνουν την εκτίμηση που τους πρέπει. Να αφουγκράζονται τις ανάγκες της κοινωνίας και να μας δείχνουν τον δρόμο. Πρέπει να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις και τις υποδομές, ώστε να μπορούν να είναι οι μάνες που έχει ανάγκη η Ελλάδα μας, οι εργαζόμενες και οι επιχειρηματίες που χρειάζεται η χώρα μας", είπε ο κ. Κοκκόρης.