Skip to main content

Κοκκόρης: Κυβέρνηση πραγματικής προόδου με την πολιτική αλλαγή

Ο Παναγιώτης Κοκκόρης, χθες Σάββατο 22 Ιουλίου, συμμετείχε στην περιφορά της Αγίας Εικόνας των Αγίων Πάντων της Μητρόπολης Νεαπόλεως.

«Η Αξιοπρέπεια, ο Πολιτισμός, η Πρόοδος, η αγάπη για τη Μάθηση και πάνω από όλα η Αγάπη προς τον Συνάνθρωπο που μας διδάσκει η Ορθοδοξία, είναι οι διαχρονικές Αξίες με τις οποίες χτίζουμε την Ελλάδα του Αύριο», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην ‘Α Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Κοκκόρης με αφορμή την εορτή των Αγίων Πάντων.

«Οι επικεφαλής της Πολιτείας οφείλουν να προωθούν με το παράδειγμά τους τις παραπάνω αρχές, γιατί αυτές ανυψώνουν την ανθρώπινη ζωή, αντί να προωθούν μονάχα εντυπωσιασμούς που ευτελίζουν το άτομο, όπως κάποια από αυτά που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό. Η πολιτική αλλαγή που θα φέρει η 7η Ιουλίου, με μια κυβέρνηση Ενότητας, Προόδου και Αξιοκρατίας, θα φέρει με το παράδειγμα της και μια πνοή πραγματικής προόδου σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 Ο Παναγιώτης Κοκκόρης, χθες Σάββατο 22 Ιουλίου, συμμετείχε στην περιφορά της Αγίας Εικόνας των Αγίων Πάντων της Μητρόπολης Νεαπόλεως, χοροστατούντος του Σεβάσμιου Μητροπολίτη Νεαπόλεως Βαρνάβα,ενώ επισκέφτηκε επίσης την Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης.