Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019
x

ΚΟΛΑΣΟ: ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΟ... ΜΠΟΜΠΟΝΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Άρη δήλωσε ικανοποιημένος που θα αγωνιστεί στους «κιτρινόμαυρους» ευχαριστώντας παράλληλα τον Θόδωρο Καρυπίδη

Την ικανοποίησή του για το γεγονός πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, ευχαριστώντας παράλληλα τον Θόδωρο Καρυπίδη, εξέφρασε ο Νίκο Κολάσο ενώ υπογράμμισε πως περιμένει να ζήσει την ατμόσφαιρα του «Μπομπονέρα της Ευρώπης».

Aρχικά το νέο μετεγγραφικό απόκτημα των «κιτρινόμαυρων» δήλωσε:

«Νιώθω πραγματικά ενθουσιασμένος. Ετοιμάζομαι για την πτήση ώστε να έρθω στην Ελλάδα. Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος, ξέρω ότι μπροστά μου έχω ολόκληρο ταξίδι, θέλω να έρθω, να μπω στις προπονήσεις και κυρίως να γνωρίσω όλους τους ανθρώπους που είναι στο κλαμπ».

Για το βίντεο που ανάρτησε ο Θόδωρος Καρυπίδης, με το οποίο τον καλωσόρισε: «Είδα το βίντεο κι ευχαριστώ τον πρόεδρο γιατί ήταν πολύ ευγενικό από την πλευρά του. Μπορώ να πω ότι νιώθω το ίδιο ενθουσιασμένος και χαρούμενος που θα παίξω για τον Άρη».

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Άρη: «Ξέρω ότι θα παίξω στο Μπομπονέρα της Ευρώπης. Αρκετός κόσμος μου μίλησε για το στάδιο, για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Άρη, το διαπίστωσα και ο ίδιος.

Περιμένω να ζήσω κάτι φοβερό. Οι φίλοι του Άρη εκφράζουν την αγάπη τους για την ομάδα, τραγουδάνε συνεχώς και γενικώς ότι ζουν πολύ έντονα τον αγώνα. Προετοιμάζομαι να ζήσω κάτι αντίστοιχο με αυτό που έζησα στο Μπομπονέρα».

Για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι μπορώ να καλύψω όλη την αριστερή πλευρά και κυρίως να λειτουργήσω με τρόπο ώστε να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω να δείξω την ποιότητά μου».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ