Skip to main content

Κολέγιο Δελασάλ: Χρυσοί...στα Education Leaders Awards 2021

Το κολέγιο επισημαίνει πως «αποστολή τους είναι να οδηγούν τους μαθητές στην επιτυχία, εφαρμόζοντας ένα δυναμικό και καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών».

Τη διάκρισή του στα Education Leaders Awards 2021, με χρυσό βραβείο στον τομέα «Καλύτερη Ψηφιακή Παρουσία» ανακοινώνει το κολέγιο Δελασάλ και δεσμεύεται να κάνει πράξη τη δημιουργικότητα και την αριστεία σε όλους τους τομείς της εκπαίδευσης.

Το όραμά τους είναι «πάντα να υπηρετούμε τους νέους, μέσω της δύναμης της παιδείας, των αξιών και της εκπαίδευσης που παρέχουν», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Οι ίδιοι εισημαίνουν πως η αποστολή τους είναι να οδηγούν τους μαθητές στην επιτυχία, εφαρμόζοντας ένα δυναμικό και καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών, σε ένα πλήρως εξοπλισμένο τεχνολογικά εκπαιδευτήριο, με ενθουσιώδεις και καταρτισμένους εκπαιδευτικούς.

«Η εξαιρετική μας ψηφιακή παρουσία, η αποτελεσματική επικοινωνία και η εξωστρέφεια μεταφέρουν καθημερινά το άριστο έργο των εκπαιδευτικών μας και των μαθητών μας σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Ενθαρρύνουμε την ανταλλαγή πληροφοριών και τον διάλογο, καινοτομούμε και προσαρμοζόμαστε πάντα στα νέα δεδομένα. Έτσι καθορίζουμε τη νέα Εκπαίδευση. Έτσι μεταφέρουμε τη δύναμη της λασαλιανής εκπαίδευσης και παιδείας», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.