Τρίτη 24 Μαΐου 2022
x

ΚΟΛΕΓΙΟ ΔΕΛΑΣΑΛ: «ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ

Πρόκειται για μηνιαίες διαδικτυακές ομιλίες/συζητήσεις που στοχεύουν στην ενίσχυση της ψυχολογίας και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής

Μία σειρά διαδικτυακών ομιλιών/συζητήσεων με τίτλο «Συζητήσεις τη Δευτέρα - Monday Talks» εγκαινίασε το Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου-Λυκείου.

Πρόκειται για μηνιαίες διαδικτυακές ομιλίες/συζητήσεις που στοχεύουν στην ενίσχυση της θετικής σκέψης και ψυχολογίας, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και στην ενθάρρυνση των μαθητών να θέτουν στόχους και να αγωνίζονται για αυτούς. Οι ομιλίες απευθύνονται τόσο σε μαθητές όσο και σε γονείς.

Διακεκριμένες προσωπικότητες προσκαλούνται από το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» και συμμετέχουν σε διαδικτυακές συζητήσεις, με την παρουσία της Γενικής Υποδιευθύντριας του Κολεγίου, κ. Αλεξάνδρας Λαπουρίδου, και του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου – Λυκείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» και Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρίας Olympia Electronics, κ. Δημήτρη Λακασά.

Τη Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021, στις 19:00, ο κ. Σάββας Παραστατίδης θα είναι ο ομιλητής στις Συζητήσεις τη Δευτέρα – Monday Talks. Η διαδικτυακή αυτή συνάντηση θα έχει θέμα:

«Ανοιχτή συζήτηση με τον Σάββα - τεχνολογία, τεχνητή νοημοσύνη, καριέρα»

Χορηγοί Εκδήλωσης:

Olympia Electronics, O3 - Out Of the Ordinary, Κατάστημα βρεφικών και παιδικών ρούχων Mullet

Σύνδεσμος Εκδήλωσης: https://www.livemedia.gr/delasalletalks4

Βιογραφικά στοιχεία του ομιλητή

Ο Σάββας Παραστατίδης είναι ο Sr. Principal Engineer του οργανισμού Alexa Artificial Intelligence στην Amazon. Πριν από την Alexa, ο Σάββας ήταν ένας από τους συνιδρυτές και ο αρχιτέκτονας λογισμικού της Cortana στη Microsoft. Ο Σάββας είχε διάφορους ρόλους και δούλεψε σε διαφορετικούς τομείς στη Microsoft, Microsoft Research, Facebook, Hewlett Packard, και το Newcastle University στη Μεγάλη Βρετανία. Στο Newcastle δούλεψε ως μεταδιδακτορικός ερευνητής και αρχιτέκτονας λογισμικού. Εκεί έκανε και το διδακτορικό του στην Επιστήμη των Υπολογιστών και ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό σε Computer Software and System Design. Ο Σάββας αποφοίτησε από το τμήμα Πληροφορικής του T.E.I. Θεσσαλονίκης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ