Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020
x

ΚΟΛΛΙΑΣ: ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ - ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

Στη δήλωσή του για το αποτέλεσμα των εκλογών ο κ.Κόλλιας υπογραμμίζει ότι η σαρωτική νίκη της ΔΗΚΙΟ ανεβάζει τον πήχη των απαιτήσεων ψηλότερα.

Όλους όσοι με την ψήφο τους ανέδειξαν πρώτη δύναμη τη ΔΗΚΙΟ στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας ευχαρίστησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Κωνσταντίνος Κόλλιας.

«Οι οικονομολόγοι σήμερα μίλησαν. Και αποφάσισαν ότι η ΔΗΚΙΟ, όχι μόνο πρέπει να παραμείνει στη Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, αλλά να ενισχύσει και σημαντικά τις δυνάμεις της. Το σημερινό αποτέλεσμα δείχνει ότι οι Έλληνες οικονομολόγοι αναγνώρισαν τη δουλειά, που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια. Δείχνει ακόμα ότι πίστεψαν στο όραμά μας για να δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο τον επιστημονικό μας φορέα, για να προασπίσουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά τα συμφέροντα των μελών μας», τόνισε ο κ.Κόλλιας.

Επιπλέον, στη δήλωσή του για το αποτέλεσμα των εκλογών ο κ.Κόλλιας υπογραμμίζει ότι η σημερινή σαρωτική νίκη της ΔΗΚΙΟ ανεβάζει τον πήχη των απαιτήσεων πολύ υψηλότερα. «Για ένα καλύτερο Οικονομικό Επιμελητήριο, για έναν επιστημονικό φορέα όλων των οικονομολόγων, ανεξαρτήτως παρατάξεων και ιδεολογιών, χωρίς αποκλεισμούς, όπως ακριβώς ήταν το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Κίνησης Οικονομολόγων στις φετινές εκλογές», επισήμανε ο κ.Κόλλιας και κατέληξε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή των φετινών εκλογών.
Και, φυσικά, όλους όσοι βοήθησαν, με τη δουλειά τους, αλλά και την ψήφο τους, ώστε να αναδείξουν πρώτη δύναμη και ακόμα πιο ψηλά τη ΔΗΚΙΟ, ώστε να πάμε ακόμα πιο ψηλά το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος. Συνεχίζουμε μαζί!».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ