Skip to main content

Κόλλιας: Μόνο σε πιστοποιημένους λογιστές η υποβολή δηλώσεων

Εφιστούμε την προσοχή στους φορολογούμενους για τους λογιστές - φοροτεχνικούς, με τους οποίους συνεργάζονται, υπογράμμισε ο προεδρος του ΟΕΕ.

«Η έναρξη της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων στα τέλη Μαρτίου αποτελεί θετική εξέλιξη για τη διευκόλυνση της δουλειάς των λογιστών - φοροτεχνικών, αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση των φορολογουμένων», δήλωσε ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας της εφαρμογής για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων.

«Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος θα παρακολουθεί, όπως κάθε χρονιά, την πορεία υποβολής των δηλώσεων, και θα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τη λογιστική κοινότητα, υποστηρίζοντας τη δουλειά των μελών του και παρεμβαίνοντας σε περιπτώσεις προβλημάτων και δυσλειτουργιών, που τυχόν προκύψουν στο σύστημα», τόνισε ο κ. Κόλλιας.

«Δεδομένης της μεγάλης σημασίας, που έχει η δήλωση των συγκεκριμένων φορολογικών στοιχείων, εφιστούμε την προσοχή στους φορολογούμενους για τους λογιστές - φοροτεχνικούς, με τους οποίους συνεργάζονται και τους καλούμε να εμπιστεύονται την υποβολή της φορολογικής τους δήλωσης αποκλειστικά σε λογιστές - φοροτεχνικούς, που είναι πιστοποιημένοι από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος"», πρόσθεσε.