Skip to main content

Κολωνός: Κατέθεσε για τέταρτη φορά η 12χρονη - Αναμένονται νέες συλλήψεις

To κορίτσι κλήθηκε να περιγράψει όλα όσα έζησε στον οίκο ανοχής και οι αστυνομικοί της έδειξαν φωτογραφίες για να αναγνωρίσει τους βιαστές της.

Για τέταρτη φορά κλήθηκε να καταθέσει, χθες Δευτέρα, η 12χρονη μαθήτρια από τον Κολωνό, προκειμένου να έρθουν στο φως νέα στοιχεία της υπόθεσης βιασμού και εκπόρνευσης από τον Ηλία Μίχο και άλλους άνδρες τους οποίους προσέγγιζε ο 53χρονος μέσα από εφαρμογή γνωριμιών.

Η κατάθεση της ανήλικης έγινε σε δύο άξονες. Αρχικά, το κορίτσι κλήθηκε να περιγράψει όλα όσα έζησε στον οίκο ανοχής, ενώ στη συνέχεια, οι αστυνομικοί τής έδειξαν φωτογραφίες, προκειμένου, το κορίτσι, να αναγνωρίσει τους βιαστές της.

Η αστυνομία συνέχιζε τις έρευνες ώστε να ταυτοποιηθούν πλήρως και άλλα άτομα από τη λίστα των 213 που είχαν επικοινωνήσει με κάποιο από τα προφίλ της 12χρονης στο Blindchat.

Μετά την κατάθεση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αναμένεται να εκδοθούν επτά εντάλματα σύλληψης για άτομα που είχαν κλείσει ραντεβού με την ανήλικη μέσω της εφαρμογής γνωριμιών.

Δύο άτομα ακόμα παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση

Υπενθυμίζεται ότι χθες, προσήλθαν αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ακόμη δύο άνδρες, ηλικίας 34 και 50 ετών, για την υπόθεση.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, για τη διακρίβωση χρηστών που φέρονται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθαν στη ΓΑΔΑ, χθες το απόγευμα και το βράδυ, ένας 50χρονος και ένας 34χρονος, αντίστοιχα.

Οι δύο άνδρες ανέφεραν ότι συνομίλησαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με γυναίκα που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη η οποία φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό. Εξετάστηκαν ενόρκως και στη συνέχεια αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.