Τετάρτη 8 Απριλίου 2020
x

ΚΟΜΟΤΗΝΗ: ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΕ 20ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ 25 ΕΥΡΩ

Η ληστεία καταγγέλθηκε στο ΤΑ Κομοτηνής και σε μικρό χρονικό διάστημα οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες.

Αδίστακτοι όπως φάνηκε ήταν τρεις νεαροί εκ των οποίων οι δύο ανήλικοι χθες το μεσημέρι στην Κομοτηνή, όταν επιτέθηκαν σε έναν 20χρονο με σκοπό να τον ληστέψουν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας 17χρονος μαζί με έναν 15χρονο και άλλοι δύο άγνωστοι συνεργοί τους, οι τρεις από τους οποίους είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, προσέγγισαν τον 20χρονο και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν από την κατοχή του 25 ευρώ περίπου, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα σε σύντομο χρόνο να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δύο δράστες, ηλικίας 17 και 15 ετών.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών συνελήφθη και ο 21χρονος, καθόσον όπως διαπιστώθηκε οι υπόλοιποι τέσσερις δράστες έδρασαν κατ’ εντολή του.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ τις έρευνες για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των υπολοίπων δραστών ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ