Skip to main content

Κομοτηνή: Ρομά έκαναν γλέντι αρραβώνων εν μέσω κορωνοϊού (video)

Αρραβώνας – υγειονομική βόμβα στον καταυλισμό των Ρομά στην Κομοτηνή χωρίς καμία τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων για τη διασπορά του ιού.

Γλέντι αρραβώνων με καμία τήρηση των κανόνων για την προστασία από την εξάπλωση του κορωνοϊού στήθηκε σε καταυλισμό Ρομά στην Κομοτηνή.

Σε βίντεο που εξασφάλισε η εκπομπή του ΣΚΑΪ “Μαζί σου”,  διακρίνονται πάρα πολλοί Ρομά να είναι σε έναν μικρό αλλά κλειστό χώρο, να χορεύουν και να ανταλλάζουν χειραψίες χωρίς να κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις.

Μάλιστα ο πατέρας του γαμπρού κοιτώντας προς την κάμερα ζητά συγγνώμη από τον Δήμαρχο, καθώς ο… γιος δεν μπορούσε να περιμένει και ήθελε να πάρει την νύφη, λέγοντας πως αυτά είναι τα έθιμα των Ρομά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δήμαρχος Κομοτηνής τηλεφώνησε στον πατέρα του γαμπρού που ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξή του, όπως επίσης και ο Ταξίαρχος της Αστυνομίας στην περιοχή μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του πατέρα στην εκπομπή, ζήτησε συγγνώμη από τις αρχές και χαρακτήρισε όλο αυτό ένα λάθος,όμως «τα παιδιά… βιάζονταν», όπως είπε.