Skip to main content

Κόνιαρης: Αφήνουμε τα πάντα πίσω, τελικός με τη Νεπτούνας

Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ στάθηκε στην κρισιμότητα του αυριανού αγώνα εναντίον της λιθουανικής ομάδας στη μάχη για την πρόκριση στα νοκ άουτ του BCL

Στην κρισιμότητα του αγώνα με τη Νεπτούνας, στην μάχη για την πρόκριση, αλλά και στο τι θα πρέπει να αλλάξει στον ΠΑΟΚ, σε σχέση με τα προηγούμενα ματς στάθηκε με δηλώσεις του στη media day, o Αντώνης Κόνιαρης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο γκαρντ του «Δικεφάλου»:

Για το αν είναι τελικός το αυριανό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ: «Δίχως καμιά αμφιβολία είναι όντως τελικός, αυτό το ματς μας δίνει ένα καλό πλεονέκτημα για να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο».

Για την Νεπτούνας: «Αποδυναμώθηκε δεν θα το έλεγα, φύγανε τρεις βασικοί παίκτες είναι αλήθεια αυτό, παραμένει μια καλή ομάδα με αρχές και σίγουρα παίζει πολύ δυνατά μέσα στο γήπεδο. Είναι μια ομάδα σκληρή μέσα στο γήπεδο, με πολλούς συνδυασμούς και ασίστ στην επίθεση, μπαίνει πολύ δυναμικά στα ριμπάουντ, στο σκοράρισμα είναι επίσης από τις πρώτες ομάδες στο θεσμό και αυτά πρέπει να αντιμετωπίσουμε εμείς».

Για τις τελευταίες ήττες και τα ταξίδια: «Δεν πήγαν καλά τα τελευταία παιχνίδια, είναι ξεχωριστό όμως αυτό το παιχνίδι για εμάς, προετοιμαζόμαστε, τα έχουμε αφήσει όλα πίσω, βλέπουμε μόνο το ματς αύριο και σίγουρα με την στήριξη του κόσμου θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο ΠΑΟΚ σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια: «Σίγουρα να μείνουμε πιο συγκεντρωμένοι στο πλάνο του κόουτς, αυτό μας λείπει και αν το κάνουμε σε μεγάλο βαθμό πιστεύω ότι θα κερδίσουμε».

Για το αν υπάρχει άγχος: «Όχι δεν υπάρχει άγχος, απλά είναι... τελικός. Πρέπει να μείνουμε στο πλάνο του κόουτς περισσότερο».