Skip to main content

Κωνσταντινίδης: Χαρούμενος στον Άρη,να δείξουμε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ

«Τα ντέρμπι, πέρα από τις τακτικές και τις αναλύσεις ξεκινάνε από το 50-50. Είναι ποιος το θέλει περισσότερο», είπε ο πλάγιος μπακ των «κιτρινόμαυρων»

Για το πρώτο του ντέρμπι ως παίκτης του Άρη εναντίον του ΠΑΟΚ δηλαδή την πρώην του ομάδα μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ3», ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πλάγιος μπακ των «κιτρινόμαυρων» για:

-Το πρώτο ντέρμπι μετά από τέσσερα χρόνια: «Σίγουρα έχουν λείψει αυτά τα ματς από την Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα. Ένα ματς που δεν θα έχει σχέση με αυτό του κυπέλλου. Και το γόητρο και οι τρεις βαθμούς παίζουν μεγάλο ρόλο και για εμάς και για την αντίπαλη ομάδα. Με τον κόσμο ματς για τους τρεις βαθμούς».

-Το ότι έχει παίξει και με την φανέλα του ΠΑΟΚ σε τέτοιο ντέρμπι: «Όχι δεν το σκέφτομαι καθόλου. Η ομάδα μου τώρα είναι ο Άρης και είμαι πολύ χαρούμενος εδώ πέρα. Όπως είπα θέλουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε μία ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα».

-Το αν συζητιέται το ντέρμπι μεταξύ των παικτών: «Ολα τα παιδιά έχουν καταλάβει ότι είναι ένα σημαντικό ματς για εμάς, όχι μόνο για το γόητρο, αλλά και για να παραμείνουμε στις υψηλές θέσεις. Από την αρχή της χρονιάς ξέραμε ότι η ομάδα μας έχει πολύ καλό υλικό. Τα περισσότερα ματς εξαρτώνται από εμάς. Να είμαστε σοβαροί για το καλύτερο».

-Το πώς νιώθει ο ίδιος: «Ο ποδοσφαιριστής τρέφεται από τα ματς. Οι προπονήσεις είναι καλές, αλλά αν δεν αγωνίζεσαι δεν έχεις ρυθμό. Χάρηκα που έπαιξα στη Ν. Σμύρνη, μακάρι και η ομάδα να έπαιρνε τους τρεις βαθμούς. Είμαι πολύ καλά, είμαι 100% επαγγελματίας και περιμένω την απόφαση του προπονητή μου, είτε να παίξω από την αρχή, είτε ως αλλαγή».

-Το που θα κριθεί το ντέρμπι: «Έχω πει και παλαιότερα πως τα ντέρμπι, πέρα από τις τακτικές και τις αναλύσεις ξεκινάνε από το 50-50. Είναι ποιος το θέλει περισσότερο. Εμείς πρέπει να ξεκινήσουμε δυνατά για να το δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ».

-Το κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Οι φίλαθλοι του Άρη έδειξαν σε όλα τα ματς πως στηρίζουν την ομάδα. Θέλουμε να είναι δίπλα μας, με την φωνή τους, να μας σπρώξουν σε τρεις ακόμα βαθμούς».