Skip to main content

Κωνσταντινίδης: Μίζερη η κριτική για την παραίτηση Λιάκου

Ο σύμβουλος του δημάρχου Σταύρος Κωνσταντινίδης υπογράμμισε ότι τα επιχειρήματα των επικριτών μπάζουν δυστυχώς από παντού.

Απάντηση στις επιθέσεις που δέχθηκε η Λίνα Λιάκου για την παραίτησή της και την αποδοχή θέσης εργασίας ως Περιφερειακή Διευθύντρια για την Ευρώπη και Μ. Ανατολή στον Οργανισμό των 100 Ανθεκτικών Πόλεων, έδωσε ο σύμβουλος του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Σταύρος Κωνσταντινίδης.

Με ανάρτησή του στο facebook έκανε λόγο για μίζερη κριτική που μπάζει από παντού. Όπως αναφέρει, «οι αποφάσεις αφορούν τον άνθρωπο δικαιωματικά και προσωπικά».

«Αντί να χειροκροτούμε, κλαψουρίζουμε. Αντί να θεωρηθεί επιτυχία του ανοιχτού "θερμοκηπίου" της πόλης, ενοχοποιείται σαν δήθεν συνωμοσία», υπογραμμίζει και εύχεται καλή επιτυχία στην κ. Λιάκου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Κωνσταντινίδη:

Βρίσκω απίστευτα μίζερη την κριτική που γίνεται για την παραίτηση της Αντιδημάρχου Θεσσαλονίκης Λίνας Λιάκου. Τα επιχειρήματα των επικριτών μπάζουν δυστυχώς από παντού. Η δήθεν αμαρτωλή συνάφεια των πεδίων, η δήθεν ηθικοπλαστική αμεμπτότητα, η λαϊκη εντολή και ο ευρωπαϊκός καπιταλισμός.

Η ζωή είναι λοξές και όμορφες διαδρομές, προκλήσεις και προσκλήσεις, πολιτική και επαγγελματική καριέρα σε ώσμωση και παράλληλα. Οι αποφάσεις αφορούν τον άνθρωπο δικαιωματικά και προσωπικά . Πολύ δε μάλλον μία νέα και δυναμική γυναίκα, που πετυχαίνει κάτι αξιοκρατικώς.

Ένας νέος άνθρωπος ανοίγει τα φτερά του στην Ευρώπη. Αντί να χειροκροτούμε, κλαψουρίζουμε. Αντί να θεωρηθεί επιτυχία του ανοιχτού "θερμοκηπίου" της πόλης, ενοχοποιείται σαν δήθεν συνωμοσία. Είναι δε αδιανόητα υποκριτικό να υπαινίσσεται αβασάνιστα και υποκινούμενη μεθόδευση. Είναι μικροψυχία, ελαφρύς επαρχιωτισμός, έλλειψη επαφής με την πραγματική ζωή. Ο Δήμαρχος, ως κοσμοπολίτης την ανέδειξε και της εύχεται καλή σταδιοδρομία. Εύχομαι στην Λίνα την μέγιστη επιτυχία στα νέα της καθήκοντα και μακάρι η Θεσσαλονίκη να τροφοδοτεί πάντα σε καίριες θέσεις ανθρώπους της.