Skip to main content

Κωνσταντινίδης: «Πατροκτονία» του Μπουτάρη από τη Νοτοπούλου

«Στενοχωριέμαι πολύ για το Δήμαρχο που παγιδεύτηκε. Έπρεπε εξ’ αρχής να ήταν περισσότερο προσεκτικός», λέει ο άλλοτε στενός συνεργάτης του

Η Κατερινα Νοτοπούλου προβαίνει σε μία μικρή, θλιβερή «πατροκτονία», σημειώνει σε ανάρτησή του στο facebook ο Σταύρος Κωνσταντινίδης, συγκοινωνιολόγος, φίλος και πρώην στενός συνεργάτης του δημάρχου, σχολιάζοντας τα καρφιά που άφησε η υποψήφια δήμαρχος και υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης κατά του δημάρχου.

«"Τελικά δεν ξέρω ποιός πρεπει να λυπάται..." είπε απευθυνόμενη σε ανακοίνωσή της προς τον Μπουτάρη. Δεν θα αργούσε να συμβεί και αυτό. Η Κατερινα Νοτοπούλου προβαίνει σε μία μικρή, θλιβερή "πατροκτονία". Μόνο που "πατέρα" τον θεωρούσε όσο ήλπιζε στην καθαρή εύνοια για την κληρονομιά του Γιάννη Μπουτάρη, και όσο δυστυχώς και ο Δήμαρχος το συντήρησε», αναφέρει ο κ. Κωνσταντινίδης και προσθέτει:

«Η αμετροεπής απάντηση σε τόνο απαράδεκτο και προκλητικό , είναι τόσο προσβλητική όσο υπήρξε και ο ιδιοτελης αιφνίδιος εναγκαλισμός Μπουτάρη απο τον Συριζα μετά το επεισόδιο του ξυλοδαρμού. Εξάλλου κάτω απο τις γραμμές της υπαγορευμένης ανακοίνωσης, ξεδιπλώνεται ο γνωστός αδυσώπητος κυνισμός του Συριζα σε όλο του το μεγαλείο, και για τα αυτοδιοικητικά της Θεσσαλονίκης. Στενοχωριέμαι πολύ για το Δήμαρχο που παγιδεύτηκε. Έπρεπε εξ’ αρχής να ήταν περισσοτερο προσεκτικός».