Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019
x

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΛΙΤΙΚΑ: ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

Η κεραία ύψους 7 μέτρων ήταν τοποθετημένη σε δώμα οικοδομής και καμουφλαρισμένη σε καμινάδα, σε έναν δρόμο πυκνοκατοικημένο.

Μία ακόμη παράνομη κεραία κινητής τηλεφωνίας αποκαθηλώθηκε στην οδό Σπύρου Λούη, στα Κωνσταντινοπολίτικα, όπως ανακοίνωσε ο δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη.

Η κεραία ύψους 7 μέτρων ήταν τοποθετημένη σε δώμα οικοδομής και καμουφλαρισμένη σε καμινάδα, σε έναν δρόμο πυκνοκατοικημένο και σε απόσταση λίγων μόλις μέτρων από σχολικό συγκρότημα της περιοχής.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «επί σχεδόν 2 χρόνια κάτοικοι στην περιοχή που συνέστησαν επιτροπή αγώνα έχοντας από την πρώτη στιγμή στον πλευρό τους τον δήμο έδωσαν με επιμονή έναν τιτάνιο δικαστικό αγώνα».

Η στιγμή της δικαίωσης ήρθε σήμερα το πρωί με την απομάκρυνση της κεραίας παρουσία συνεργείων του δήμου και της αποκεντρωμένης περιφέρειας.

«Η σημερινή μέρα αποτελεί τη δικαίωση των προσπαθειών μιας ομάδας ενεργών πολιτών του δήμου μας για την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος. Ο δήμος υπήρξε αρωγός και συμπαραστάτης τους. Για την διοίκησή μας η μηδενική ανοχή στην ασυδοσία είναι αξίωμα. Μόνον νόμιμα αδειοδοτημένες κεραίες κινητής τηλεφωνίας μπορούν να μείνουν αλώβητες εντός των ορίων του δήμου μας», δήλωσε ο δήμαρχος Ιγνάτιος  Καϊτεζίδης που συμπλήρωσε πως αυτή είναι η έβδομη κεραία κινητής τηλεφωνίας που απομακρύνεται από τον δήμο με τη συνδρομή της Δικαιοσύνης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ