Skip to main content

Κωνσταντινόπουλος: Καρεκλίστας ο Τσίπρας - Στόχος του η εξουσία

«Είναι ένα συνονθύλευμα ανθρώπων και αυτό που τους ενώνει είναι ο στόχος της εξουσίας» είπε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής.

«Οι φόροι που πλήρωσαν όλοι οι πολίτες της Θεσσαλονίκης πήγαν σε μετακλητούς του κομματικού στρατού του ΣΥΡΙΖΑ. Το διανοείστε; 120 εκ ευρώ! Δεν έχει ξαναγίνει αυτό το νούμερο, δήλωσε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στον Radio North 98.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος αναφερόμενος στο πλήθος μετακλητών που αποδίδονται στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είπε χαρακτηριστικά ότι «ο  κ. Τσίπρας είχε φτιάξει έναν στρατό μετακλητών και αποσπασμένων,  κοντά στους 15.000 με 17.000».

Ερωτηθείς σχετικά με το άνοιγμα του ΚΙΝΑΛ προς την κεντροαριστερά και αν υπάρχει πιθανότητα να γίνουν συζητήσεις και με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και το κόμμα του δεν ανήκουν στην κεντροαριστερά. «Μπορεί να είναι ένας κεντροαριστερός όταν ξοδεύει 120 εκ. ευρώ από τους φορολογούμενους  για να φτιάξει κομματικό στρατό; Όχι βέβαια.  Ο κ. Τσίπρας είναι καρεκλίστας. Είναι ένα συνονθύλευμα ανθρώπων και αυτό που τους ενώνει είναι ο στόχος της εξουσίας. Αυτοί θέλουν να δηλώνουν αριστεροί. Δικό τους θέμα», τόνισε ο κ. Κωνσταντινόπουλος

Ακούστε τη συνέντευξη: https://www.youtube.com/watch?v=F_JgalLVGGw

Στο 03.15- για το νούμερο των μετακλητών
Στο 03.40- για τους φόρους της Θεσσαλονίκης