Skip to main content

Κοντά στη ματαίωση το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ του βόλεϊ

Με τις αναβολές των αγώνων να έχουν φτάσει τις 15 θεωρείται απίθανο το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί ως τις 17-20 Μαρτίου όπως προγραμματιζόταν.

Σε τεντωμένο σχοινί βρίσκεται το βόλεϊ της Volley League μετά τους τραγικούς χειρισμούς της διοργανώτριας αρχής στο θέμα του κορωνοϊού.

Η αναβολή του αγώνα του Φίλιππου Βέροιας με την Κηφισιά το μεσημέρι της Τετάρτης άνοιξε τον ασκό του αιόλου και αναμένονται σημαντικές εξελίξεις για τη σεζόν και τον τρόπο που θα ολοκληρωθεί.

Οι τρομακτικές παραλείψεςι στο θέμα του υγειονομικού πρωτοκόλλου θέτει σε άμεσο κίνδυνο τη διεξαγωγή του φετινού πρωταθλήματος. Με τις αναβολές των αγώνων να έχουν φτάσει τις 15, πλέον είναι απίθανο να ολοκληρωθεί η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος μέχρι τις 17-20 Μαρτίου όπως ήταν προγραμματισμένο.

Η ΕΣΑΠ καλείται να λύσει έναν γρίφο για εξαιρετικά δυνατούς λύτες αφού ημερομηνίες δεν περισσεύουν. Μην ξεχνάμε ότι βάσει των ημερομηνιών το πρωτάθλημα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τις 17 Απριλίου σύμφωνα με την οδηγία της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Το ζήτημα θα απασχολήσει το έκτακτο ΔΣ της Λίγκας που θα συνεδριάσει την Πέμπτη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η τελική φάση του Λιγκ Καπ αλλά και το φετινό κύπελλο οδηγούνται προς ματαίωση αφού οι ημερομηνίες δεν βγαίνουν με το πρόγραμμα να είναι ήδη φορτωμένο με δύο ματς κάθε εβδομάδες.