Skip to main content

Κοντά στην παραμονή ο Σαλπιγγίδης

Πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα για την αποχώρηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη από τον ΠΑΟΚ, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ο Έλληνας επιθετικός θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας

Οι... μαύρες μέρες του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στην Τούμπα μοιάζουν να ανήκουν στο παρελθόν. Οι συστηματικές αποδοκιμασίες από σημαντική μερίδα των οπαδών, που του χαλούσαν τη διάθεση, πλέον δεν υφίστανται, ενώ η οικονομική ένδεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που τον κρατούσε απλήρωτο για πάνω από ένα χρόνο, μάλλον εξαλείφεται -προς το παρόν τουλάχιστον- μετά την πώληση Βιεϊρίνια στη Βόλφσπουργκ.

Πλέον, στην Τούμπα η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών αγκαλιάζει με θέρμη τον Έλληνα διεθνή επιθετικό, για τον οποίο το κλίμα έχει αλλάξει άρδην μετά τον αγώνα με την Τότεναμ στον Λονδίνο και την περήφανη "ασπρόμαυρη" νίκη εκεί. Οι όποιες αποδοκιμασίες έχουν δώσει τη θέση τους σε θερμό χειροκρότημα, κάτι που έχει αλλάξει τη διάθεση και του ίδιου του παίκτη.

Όσο για τα χρήματα που έχει λαμβάνειν εδώ και πάνω από ένα χρόνο από τον ΠΑΟΚ, με βάση το διακανονισμό που υπέγραψε την περασμένη εβδομάδα η οφειλή αναμένεται να μειωθεί σημαντικά στις 20 του τρέχοντος μηνός, καθώς τότε ορίστηκε να γίνουν πληρωμές από την "ασπρόμαυρη" διοίκηση προς τους παίκτες.

Σε ό,τι αφορά στο ενδιαφέρον που προέκυψε πριν λίγο διάστημα από τις ΗΠΑ προς το πρόσωπό του, ποτέ ως τώρα δεν έχει μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση, οπότε είναι ως μη γενόμενο -εκτός αν αλλάξει κάτι επί της ουσίας.

Ο ίδιος ο παίκτης κρατά στάση αναμονής αυτό το διάστημα περιμένοντας αφενός τους διοικούντες να είναι συνεπείς απέναντί του όσον αφορά στο οικονομικό, όπως και τι αυτοί θα πράξουν αναφορικά με την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του προς τα κάτω, σύμφωνα με όσα του είχαν πει το περασμένο καλοκαίρι ότι σκέφτονται να προτείνουν.

Έκτοτε, βεβαίως, ποτέ δεν έγινε νέα συζήτηση επί του θέματος αυτού κι είναι ερωτηματικό αν γίνει τώρα, που έφυγε ένας πρωτοκλασάτος επιθετικός, ο Βιεϊρίνια, κι ο ΠΑΟΚ δεν σκέφτεται να αφήσει και δεύτερον να φύγει -τον Σαλπιγγίδη, εν προκειμένω. 

Ο "Σάλπι", λοιπόν, εξακολουθεί να δηλώνει κάτοικος Τούμπας και ενδεχομένως αυτό θα συνεχίσει να κάνει έως το ερχόμενο καλοκαίρι, τουλάχιστον, εκτός αν προκύψει δελεαστική πρόταση από ομάδα που ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει. Ίδωμεν...