Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ένας από τους προσαχθέντες φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία του Άλκη

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικές αρχές δένουν τον έναν από τους τρεις προσαχθέντες στο Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης

Κοντά στην εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές και οι έρευνες συνεχίζονται με απόλυτη μυστικότητα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στενεύει ο κλοιός για τουλάχιστον έναν από τους τρεις προσαχθέντες το βράδυ της Τρίτης στο Αστυνομικό Μέγαρο. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως έχουν βρεθεί ίχνη στα μέσα που χρησιμοποίησαν για τη δολοφονία οι δράστες, τα οποία δεν σκέφτηκαν ή κατάφεραν να εξαφανίσουν οι δράστες.

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ θα δώσουν απαντήσεις και θα δείξουν τον δράστη, αλλά και όσους πήραν μέρος στην δολοφονία του 19χρονου.

Αυτό που μένει είναι οι ισχυρές ενδείξεις, τις οποίες έχουν οι αρχές, να γίνουν αποδείξεις, ενώ οι εξελίξεις «τρέχουν» και τις επόμενες ώρες αναμένονται ανακοινώσεις για την υπόθεση που έχει συνταράξει το πανελλήνιο.

Οι αστυνομικοί εστιάζουν ειδικά στον έναν από τους τρεις προσαχθέντες και συνεχίζουν τις έρευνες για να διαλευκάνουν τις ακριβείς συνθήκες της στιγνής δολοφονίας, αλλά και τον αριθμό των ατόμων που συμμετείχαν σε αυτήν.