Skip to main content

Κοντά στους επαγγελματίες του Κορδελιού το Επαγγελματικό Επιμελητήριο

Στόχος της εκδήλωσης στο Κορδελιό ήταν να ενημερωθούν τα μέλη για τις δραστηριότητες του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου αναλυτικά.

Εκδήλωση πληροφόρησης των μελών του, που δραστηριοποιούνται στο Κορδελιό διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, την Δευτέρα, σε συνεργασία με τον τοπικό Εμπορικό Σύλλογο.

Στόχος της εκδήλωσης, όπως τόνισε στον χαιρετισμό του ο αντιπρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρίας του ΕΕΘ Λευτέρης Αλεξανδρίδης, ήταν να ενημερωθούν τα μέλη για τις δραστηριότητες του Επιμελητηρίου αναλυτικά, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθούν στην έδρα του στο κέντρο της πόλης.

Και ταυτόχρονα να πληροφορηθούν όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από ασφαλιστικά και φορολογικά θέματα, με τον πιο έγκυρο τρόπο από τους επιστημονικούς συνεργάτες του ΕΕΘ, καθώς “αυτός είναι ένας από τους βασικούς στόχους του Επιμελητηρίου μας”, όπως τόνισε ο κ. Αλεξανδρίδης.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας, στο Κορδελιό.

Στη διάρκεια της οι κ.κ. Ιωάννης Σωπασής, Νομικός και Οικονομολόγος, πρώην Γεν. Διευθυντής ΙΚΑ και Ιωάννης Δόβελος, Οικονομολόγος – Φοροτεχνικός, τ. πρόεδρος ΕΦΕΕΘ είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους παρευρισκόμενους για ασφαλιστικά και φορολογικά θέματα και να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους.