Skip to main content

Κόντης: Δεν ονειρεύομαι να γίνω πρόεδρος

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο αποχώρησης του από την ΠΑΕ Άρης ο Γιάννης Κόντης.

 

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» μίλησε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης, για τις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει την προεδρία του συλλόγου. Παράλληλα υποστήριξε πως μέσα στην βδομάδα θα ειπωθούν πολλά πράγματα για τους «κιτρινόμαυρους». 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
«Δεν ξέρω γιατί και πώς λένε οι πληροφορίες ότι εγώ παίρνω τις μετοχές του Άρη. Δεν επιθυμώ ούτε να διαψεύσω, ούτε να επιβεβαιώσω κάποια πληροφορία ή κάποια φήμη, προτού υπάρξει επίσημη τοποθέτηση. Προσωπικά σαν Κόντης, δεν ήταν ποτέ όνειρο μου να γίνω μεγαλομέτοχος ή πρόεδρος πουθενά. Στην προκειμένη περίπτωση δεν συζητάμε για εμένα, αλλά στην πορεία θα πούμε πολλά πράγματα. 
 
Αυτή η εβδομάδα μάλιστα θα είναι η καθοριστική, όπου θα ειπωθούν πολλά. Αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι πως σίγουρα αν υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που επιθυμούν να βάλουν τα χρήματα τους κάπου, τότε είναι γεγονός πως μπορούν να θέσουν και προϋποθέσεις, μια εκ των οποίων μπορεί να είναι η παραχώρηση των μετοχών». 
 
Για πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν λόγω του γεγονός ότι οι μετοχές ανήκουν στην «Κοινωνία Μελών Άρη»: 
 
«Όταν φτάσει η ανάγκη, δεν πρέπει να υπάρξει η υποχρέωση του μεγαλομετόχου ή όλων των μετόχων να αναλύσουν τα προβλήματα και να προσπαθήσουν να δώσουν λύσεις; Εγώ άκουσα ότι έθεσα εκβιαστικό δίλημμα στον Άρη, κάτι που δεν συνέβη ποτέ. Ακούω καθημερινά ανθρώπους να αμφισβητούν και να ζητούν γενικές συνελεύσεις, ότι η διοίκηση κορόιδεψε τον κόσμο κλπ. 
 
Αν αυτοί που βρίσκονται απέναντι θεωρούν πως έχουν στα χέρια τους καλύτερη διοικητική πρόταση, τότε πρώτος εγώ είμαι διατεθειμένος να αποχωρήσω. Αν όχι όμως, ας καθίσουν στη γωνία και ας μη σπείρουν ζιζάνια. Για να το ξεκαθαρίσουμε στο τέλος, υπάρχει ένα ενδιαφέρον από κάποιους ανθρώπους ή μπορούμε να το πούμε εταιρεία, αλλά το ενδιαφέρον αυτό μπορεί πάντα να έχει προϋποθέσεις. Κανείς πλέον δεν βάζει νόμιμα χρήματα πουθενά, αν δεν έχει στα χέρια του μετοχές».