Skip to main content

Κοντονής: Προσπαθούμε να καταλάβουμε τις ενστάσεις της UEFA

Προσπαθούμε να κατανοήσουμε τις ενστάσεις της UEFA επί του αθλητικού νομοσχεδίου, ανέφερε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

Λίγο πριν αρχίσει σήμερα η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο για την πάταξη της βίας στα ελληνικά γήπεδα και τη διαφθορά στον αθλητισμό, ερωτηθείς από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Κουτσούκο, εάν θα υπάρξουν αλλαγές στα άρθρα του σχεδίου νόμου, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, τόνισε πως «έχουμε μια διελκυστίνδα συζητήσεων με την UEFA προκειμένου να καταλάβουμε ποιες ακριβώς είναι οι ενστάσεις της και που ακριβώς διαφωνεί».

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, είπε πως οι ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο, ότι το κόμμα στηρίζει τον υπουργό, ενώ, απευθυνόμενος στον κ. Κοντονή, σημείωσε πως «κάνατε ένα βήμα θετικό. Το γεγονός ότι φτάσαμε να μας απειλεί η UEFA είναι πολύ θετικό».

Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτριος Κωνσταντόπουλος, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «ενστάσεις έχουμε με τα άθρα 5 και 15. Για τα άρθα αυτά αναμένουμε το τελικό σχέδιο».

«Είμαστε αντίθετοι με το ποδοσφαιρικό Grexit», ξεκαθάρισε ο κ. Κωνσταντόπουλος.