Skip to main content

Κοντονής: Σε εξέλιξη σχέδιο της ΝΔ για αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ έχουν εκπονήσει σχέδιο με σκοπό να πέσει η κυβέρνηση πριν την οριστική έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, ανέφερε

Εν εξελίξει σχέδιο της ΝΔ που αποσκοπεί στην αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης μέσω του Μακεδονικού ζητήματος, κατήγγειλε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής μιλώντας στο ρ/σ «105,5 Στο Κόκκινο».

Ο υπουργός Δικαιοσύνης επισήμανε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία έχουν εκπονήσει σχέδιο με σκοπό να πέσει η κυβέρνηση πριν την οριστική έξοδο της χώρας από τα μνημόνια την 21η Αυγούστου 2018. Μάλιστα τόνισε ότι για το λόγο αυτό πιέζονται οι βουλευτές των ΑΝΕΛ με διάφορες απειλές και τραμπουκισμούς, παρά το γεγονός ότι έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα καταψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών.

Παράλληλα, προανήγγειλε ακόμη ότι «η Δικαιοσύνη θα επιληφθεί και θα βγει η κουκούλα» από όσους απειλούν βουλευτές με μηνύματα και άλλων ειδών τραμπουκισμούς εναντίον τους.

Όσον αφορά στο επιχείρημα της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι η κυβέρνηση «βαφτίζει» ακροδεξιό όποιον διαφωνεί με τη συμφωνία, ο κ. Κοντονής αναφέρει ότι «εμείς δεν λέμε ότι όποιος διαφωνεί και διαμαρτύρεται ότι είναι φασίστας. Κόσμια και στο πλαίσιο των πολιτικών διαγκωνισμών όποιος επιθυμεί μπορεί να διαμαρτύρεται» τονίζει ότι «οι βιαιότητες και οι τραμπουκισμοί με μπροστινούς τους νεοναζί, αυτό είναι το οποίο καταγγέλλει η κυβέρνηση».