Skip to main content

Καλφακάκου: Χειρότερη η επίθεση στον Μπουτάρη από τις μολότοφ στα ΜΑΤ

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια τοποθέτησης της κ. Καλφακάκου, η οποία αρχικά καταδίκασε την επίθεση, ωστόσο, αναφέρθηκε και στην επίθεση στον δήμαρχο.

Άναψαν τα αίματα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου μεταξύ του επικεφαλής των Εντάξει Σταύρου Καλαφάτη και της επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης Ρίας Καλφακάκου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την επίθεση αγνώστων με μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ το περασμένο Σάββατο.

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια τοποθέτησης της κ. Καλφακάκου, η οποία αρχικά καταδίκασε την επίθεση, ωστόσο, σημείωσε ότι δεν υπήρξε ανάλογη αντίδραση από τον κ. Καλαφάτη στην επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης. Κατηγόρησε τον επικεφαλής των «Εντάξει» ότι δεν καταδίκασε τα ακροδεξιά στοιχεία που επιτέθηκαν στον δήμαρχο, λέγοντας ότι η επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη ήταν χειρότερη, γιατί οι αστυνομικοί έφεραν γκλομπ και φορούσαν κράνη.

Άμεση ήταν η αντίδραση του κ. Καλαφάτη, ο οποίος σε ανεβασμένους τόνους, είπε προς την κ. Καλφακάκου: «Πήγαν να τους κάψουν ζωντανούς. Είκοσι παιδιά πήγαν να καούν ζωντανά».

«Φοβάστε μην χάσετε τους ακροδεξιούς ψηφοφόρους σας», απάντησε η κ. Καλφακάκου.

Καλαφάτης: Να πάτε στις γυναίκες και στα παιδιά τους και να τα πείτε αυτά

Καλφακάκου: Είστε υπερασπιστές των ακροδεξιών στοιχείων

Στη συζήτηση παρενέβη η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καλυψώ Γούλα, η οποία ζήτησε σεβασμό καθώς το θέμα είναι πολύ σοβαρό.