Skip to main content

Κόντρα με ύβρεις μεταξύ Πολάκη-Πουλή με φόντο το ΚΕΕΛΠΝΟ

Ο κ. Πολάκης ανήρτησε χθες την επίθεση του κατά του κ. Πουλή, με προσβλητικές εκφράσεις, αναφορικά με την ολοκλήρωση των πορισμάτων για το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Σάλος έχει ξεσπάσει με τη σφοδή κόντρα που έχει προκύψει μέσω αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και του προέδρου εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτη Πουλή.

Ο κ. Πολάκης ανήρτησε χθες την επίθεση του κατά του κ. Πουλή, με προσβλητικές εκφράσεις, αναφορικά με την ολοκλήρωση των πορισμάτων για το ΚΕΕΛΠΝΟ απο τα κόμματα που συμμετέχουν στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για την υγεία που διερευνά τα θέματα της διοίκησης και της διαχείρισης του ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Πουλή, ΣΚΑΣΕ όσο είναι καιρός. Πες τι έχεις κλέψει μόνος σου, μαζί με τη γυναίκα σου και τον γαμπρό σου μπας και γλυτώσεις τα ισόβια.
Πες και γι αυτούς που τους έκανες τις δουλειές, από πού έπαιρνες εντολές, φέρε και τα χρήματα πίσω μόνος σου μπας και βγεις στα δέκα χρόνια.
Άιντε τσογλάνι, επειδή σου δίνουν βήμα τα βοθροκάναλα που ταΐζατε και επειδή έχεις βάλει κάποιους πρώην δικαστικούς ως δικηγόρους νομίζεις πως θα γλυτώσεις (Εσύ και το αφεντικό σου)».

Η απάντηση του Σταμάτη Πουλή:

«Πολάκη ξύδι!Είσαι σε πανικό,λογικό γιατί είναι πολλά τα σκάνδαλά σου!Είσαι για μία τηλεοπτική αντιπαράθεση; Μην κρύβεσαι και βρίζεις μόνο στο f/b...Γιατί εγώ δεν ΣΚΑΩ!Θα τα λέω και θα τα δείχνω όλα δημόσια μέχρι τέλους!Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια,μην κρυφτείς πίσω από την ασυλία...»

Ο κ. Πολάκης με τη συγκεκριμένη ανάρτηση κατηγορεί τον κ. Πουλή ότι ζημίωσε το Κέντρο, μέσω της θέσης του ως υπευθύνου για δομή οροθετικών, με διαγωνισμό για τη σίτιση των φιλοξενούμενων της δομής. Έχει χρησιμοποιήσει χαρακτηριστικα πολλές φορές αναφορές για φακές που κόστιζαν όσο το κρέας και ανάλογα παραδείγματα για να δείξει τον κατ´ αυτόν μέγεθος της σπατάλης του δημοσίου χρήματος. Επίσης, αναφερόταν συχνά και απαξιωτικά για τον προμηθευτή της δομής ως "ο μπατζανάκης του Πουλή".

Ο κ. Πουλής ως υπεύθυνος της δομής απο την πλευρά του και ως μάρτυρας στην εξεταστική επιτροπή υποστήριζε εξαρχής οτι η σύμβαση της σίτισης είχε προκύψει από διαγωνισμό και ότι με τον προμηθευτή φαγητού της δομής, μειοδότη του διαγωνισμού απέκτησαν τη συγκεκριμένη σχέση έπειτα απο χρόνια συνεργασίας.

Μάλιστα, για το θέμα αυτό ο κ. Πουλής μήνυσε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας για συκοφαντική δυσφήμηση. Το μονομελές Πρωτοδικείο Αθήνας πριν απο λίγους μηνες καταδίκασε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης σε χρηματική ποινή 8.000 ευρώ. Αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου, το ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ που είχε κληθεί να εξετάσει και πειθαρχικώς το θέμα, εξάντλησε καθε αυστηρότητα αποφασίζοντας την καταγγελία της σύμβασης του κ. Πουλή, μια απόφαση που είχε χαρακτηριστεί εκδικητική από τους εργαζόμενους του ΚΕΕΛΠΝΟ.