Skip to main content

Κόντρα με «ψυχολογικά» και «θολωμένα μυαλά» ανάμεσα σε Άρη - ΠΑΟΚ

Οι «κιτρινόμαυροι» υποστηρίζουν πως ο «Δικέφαλος» αποτελεί τροχοπέδη για την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα - Άμεση η απάντηση των «ασπρόμαυρων».

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ αναφορικά με το αίτημα του πρώτου προς τον Λευτέρη Αυγενάκη ζητώντας να ανάψει το πράσινο φως για την παρουσία φιλάθλων στους αγώνες των play-off της Super League αλλά και του κυπέλλου, αναμένοντας τη μεγάλη ρεβάνς εναντίον της ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (24/6).

Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» υποστηρίζουν πως ο «Δικέφαλος» αποτελεί τροχοπέδη για την παρουσία κόσμου στα γήπεδα σχολιάζοντας χαρακτηριστικά από την Αλκμήνης πως: «Όποιος έχει ψυχολογικά προβλήματα, ας τα λύσει με τον ψυχίατρό του, το ποδόσφαιρο όμως δεν μπορεί να εμποδίζεται κατά αυτόν τον τρόπο».

Άμεση ήταν η απάντηση των «ασπρόμαυρων» προς τους ισχυρισμούς της ΠΑΕ Άρης με τη Μικράς Ασίας να αναφέρει:

«Αντιλαμβανόμαστε ότι μετά τη χθεσινή υπερπροσπάθεια στο Γ. Καραϊσκάκης το μυαλό είναι κάπως θολωμένο. Ψυχολογικά έχει κάποιος, που ενώ παίζει ημιτελικό με την ΑΕΚ, βγάζει διαρροή για τον ΠΑΟΚ».

Μάλιστα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπενθύμισε τη θέση της που είναι «κόσμος στα γήπεδα, αλλά με ισονομία, όποια ματς έγιναν χωρίς κόσμο, να μην έχουν κόσμο και στο δεύτερο γύρο των play-off».