Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020
x

ΚΟΝΤΡΑ Ν.Δ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ

Για «πρωτόγνωρη γκάφα του Γιώργου Παπανδρέου» έκανε λόγο ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. «Αναρωτιέμαι αν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ταξιδεύουν ή τουλάχιστον αν έχουν μιλήσει με κάποιον που ταξιδεύει», είπε ο Γ. Κου

«Μάταια οι συμπολίτες μας στην Ήπειρο και στη Βόρεια Ελλάδα περίμεναν την ολοκλήρωση της Εγνατίας μέχρι το 2010». Αυτό το σημείο της ομιλίας του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ  την περασμένη Παρασκευή στα Γιάννενα, ανέβασε το θερμόμετρο της πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων.

Για  «πρωτόγνωρη γκάφα του Γιώργου Παπανδρέου», έκανε λόγο ο εκπρόσωπος της Ν.Δ Γιώργος Κουμουτσάκος και σχολίασε: «αναρωτιέμαι  αν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ταξιδεύουν ή τουλάχιστον αν έχουν μιλήσει με κάποιον που ταξιδεύει».

Και ο κ. Κουμουτσάκος επεσήμανε πως«Η Εγνατία έχει ολοκληρωθεί πριν από τις Ευρωεκλογές και ειδικά το δυσκολότερο κομμάτι της, εκείνο που παρακάμπτει την Κατάρα και συνδέει τα Γιάννενα με τη Θεσσαλονίκη σε λιγότερο από δύο ώρες, έχει παραδοθεί από την Άνοιξη!»


Επιπλέον, το ΥΠΕΧΩΔΕ με ανακοίνωσή του απαντάει σε σχετικές δηλώσεις του Γ. Μαγκριώτη, εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ για θέματα δημοσίων έργων:

«Η Εγνατία τελείωσε, παραδόθηκε σε κυκλοφορία και αυτό όχι μόνο το διαπιστώνουν όσοι κινούνται σ’ αυτήν, αλλά το χαίρονται και αισθάνονται υπερήφανοι... Ό,τι και να λέει κ. Μαγκριώτης η Εγνατία είναι ένα μεγάλο εθνικό έργο, είναι μια μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης, την οποία δεν μπορεί να μειώσουν με προεκλογικές κορώνες»

Ο κ. Μαγκριώτης είχε αναφέρει τις προηγούμενες μέρες ότι «Αν κάποιος κλείνει τα μάτια του όταν περνά από την Εγνατία, αυτός είναι ο κ. Καραμανλής, ο οποίος, στην προεκλογική του φιέστα στις Ευρωεκλογές, εγκαινίασε μια σήραγγα, η οποία έκλεισε την επομένη για να συνεχιστούν οι εργασίες»A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ