Skip to main content

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ στη Βουλή για τους νεκρούς στη Marfin

Αφορμή υπήρξε το αίτημα του Γ. Βρούτση να υπάρξει, με αφορμή την 6η επέτειο από το έγκλημα, ομόφωνη καταδίκη από τη Βουλή των γεγονότων

Ένταση προκλήθηκε στη Βουλή μεταξύ του προεδρεύοντος Μάκη Μπαλαούρα και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Γιάννη Βρούτση, κατά τη συζήτηση στις συναρμόδιες Επιτροπές επί των άρθρων συζήτηση του Ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

Αφορμή υπήρξε το αίτημα του κ. Βρούτση να υπάρξει, με αφορμή την 6η επέτειο από το έγκλημα στη Μαρφίν, ομόφωνη καταδίκη από τη Βουλή των γεγονότων, κατά τα οποία έχασαν την ζωή τους τρεις άνθρωποι, μεταξύ αυτών μία έγκυος γυναίκα.

«Σας διακόπτω, γιατί πήρατε το λόγο για να μιλήσατε επί της διαδικασίας κι αναφέρετε άλλα πράγματα», είπε ο προεδρεύων Μάκης Μπαλαούρας και ζήτησε να μην αναγραφούν τα λεγόμενα στα πρακτικά, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

«Σας ενοχλεί, αυτή είναι η ευαισθησία σας για τους εργαζόμενους που κάηκαν», απάντησε ο Ι. Βρούτσης, ενώ από την πλευρά του ο κ. Μπαλαούρας κατηγόρησε τη ΝΔ ότι «πετάει πυροτεχνήματα για λόγους εντυπωσιασμού» .

Για θέατρο εκ της μέρους της ΝΔ έκανε λόγο ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας και πρόσθεσε ότι η συγκεκριμένη ενέργεια έχει καταδικαστεί από όλες τις πολιτικές δυνάμεις.