Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ... ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΥΛΑΡΙΑ

Το Σώμα ενέκρινε το ποσό των 1.964 ευρώ για τα δώρα του δήμου και συγκεκριμένα για την προμήθεια συνολικά 132 γραβατών και φουλαριών.

Οι γραβάτες και τα φουλάρια που δίνει ως δώρα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας σε επίσημους καλεσμένους βρέθηκαν στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης μεταξύ της διοίκησης του δήμου και της αντιπολίτευσης.

Στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, το Σώμα ενέκρινε το ποσό των 1.964 ευρώ για τα δώρα του δήμου και συγκεκριμένα για την προμήθεια συνολικά 132 γραβατών και φουλαριών.

Η δημοτική σύμβουλος Μαρία Αγαθαγγελίδου από την παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί» διερωτήθηκε γιατί έγινε η συγκεκριμένη επιλογή των δώρων και όχι κάτι πιο αντιπροσωπευτικό της πόλης. Από την πλευρά της η δημοτική σύμβουλος της ίδιας παράταξης Έλλη Χρυσίδου ζήτησε εξηγήσεις για την επιλογή του συγκεκριμένου προμηθευτή καθώς και για την απευθείας ανάθεση.

Άμεση ήταν η απάντηση από την αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Μάκης Κυριζίδης, ο οποίος παρέπεμψε την κ. Χρυσίδου στον σχετικό νόμο για το πότε γίνεται ανάθεση και πότε διαγωνισμός.

Την επιλογή των δώρων υπεραμύνθηκε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας σημειώνοντας πως τα συγκεκριμένα δώρα άρεσαν πολύ. Τόνισε επίσης ότι το ποσό είναι μικρό και πως η παροχή δώρων γινόταν πάντα με απόφαση του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του δήμου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ