Skip to main content

Κοπέλα δάγκωσε ελεγκτή του ΟΑΣΘ κατά τον έλεγχο εισιτηρίων

Η σελίδα «εργοοασθ-εμπόδια» στο Facebook φέρνει στο φως μία καταγγελία επιβάτη για περιστατικό εναντίον ελεγκτή του ΟΑΣΘ

Μία καταγγελία επιβάτη όπου νεαρή κοπέλα φέρεται να έχει δαγκώσει υπάλληλο του ΟΑΣΘ, ο οποίος ήλεγχε τα εισιτήρια των επιβατών αποκαλύπτει η σελίδα «εργοοασθ-εμπόδια» στο Facebook.

Χαρακτηριστικά, η ανάρτηση της σελίδας στο διαδίκτυο αναφέρει:

«ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Στιγμές αλλοφροσύνης έζησαν σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ σύμφωνα με καταγγελία επιβάτη το Σάββατο ξημέρωμα γύρω στις 5:00 π.μ στο νυχτερινό δρομολόγιο της γραμμής 78Ν Αεροδρομίου, όταν σε έλεγχο εισιτηρίων από τους υπαλλήλους, μια νεαρή κοπέλα πιθανόν μεθυσμένη η κάτι άλλο άρχισε να πηδάει πάνω στα καθίσματα και τους έκπληκτους συνεπιβάτες προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο εισιτηρίου.

Αποτέλεσμα ήταν, ένας δαγκωμένος υπάλληλος, ταραχή και ταλαιπωρία των λοιπών επιβατών. Το ερώτημα του καταγγέλοντα είναι λογικό και εύλογο γιατί εμείς οι σωστοί επιβάτες θα πρέπει να ανεχόμαστε τους παραβάτες και εν τέλει να επιφορτιζόμαστε το κόστος της συμπεριφοράς τους. Για να πιούνε τα ποτά τους έχουν χρήματα όμως για το εισιτήριο τους που κοστίζει μισό η ένα ευρώ ούτε λόγος!».