Skip to main content

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Στη συνεδρίαση που προηγήθηκε έγινε παρουσίαση των πεπραγμένων της χρονιάς που πέρασε, η οποία χαρακτηρίστηκε ως ιδιαίτερα παραγωγική.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, παρουσία της Προέδρου του, Βούλας Πατουλίδου.

Στη συνεδρίαση που προηγήθηκε έγινε παρουσίαση των πεπραγμένων της χρονιάς που πέρασε. Το 2017 χαρακτηρίστηκε ως μια ιδιαίτερα παραγωγική χρονιά για τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από την Πρόεδρο για τις υψηλές επιδόσεις που έχει πετύχει ο ΟΤΘ στον ψηφιακό τουρισμό. Το 2017 το portal τουριστικού προορισμού www.thessaloniki.travel, ισχυροποίησε κι άλλο την παρουσία του, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη προσέλκυση επισκεπτών και σε μικρούς χρόνους απόκρισης. Όπως ανέφερε η κ. Πατουλίδου προς τα μέλη του ΔΣ, στα Social Media (Facebook, Twitter, Instagram) ο Οργανισμός έχει πλέον ισχυρό αποτύπωμα στο διαδίκτυο, με το Facebook να έχει ξεπεράσει τους 18.000 followers.

Στα τρέχοντα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η πρωτοβουλία που θα αναλάβει ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης για την ακτοπλοϊκή επανασύνδεση της Θεσσαλονίκης με τις Σποράδες για το ερχόμενο καλοκαίρι.