Skip to main content

Κωπηλασία: Τα λόγια παρηγοριάς on camera της Κυρίδου στη δακρυσμένη Μπούρμπου

Η απώλεια του μεταλλίου στενοχώρησε την 20χρονη Μπούρμπου, η οποία ξέσπασε σε κάμερα. Δείχνοντας ψυχραιμία η Κυρίδου την παρηγόρησε.

Ανατριχίλα προκαλεί ο διάλογος της Μαρίας Κυρίδου με τη Χριστίνα Μπούρμπου μετά τον τελικό της δικώπου στην κωπηλασία, όπου κατέλαβαν την πέμπτη θέση.

Η απώλεια του μεταλλίου στενοχώρησε την 20χρονη Μπούρμπου, η οποία ξέσπασε σε κάμερα. Δείχνοντας ψυχραιμία η -επίσης 20χρονη- Κυρίδου παρηγόρησε τη συναθλήτριά της, με τα λόγια της να καταγράφονται στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Χθες τα δώσαμε όλα και περάσαμε. Ξέρεις πόσο σημαντικό είναι που περάσαμε στον τελικό σε αυτή την ηλικία; Αυτό από μόνο του είναι επιτυχία. Μην το σκέφτεσαι, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Θα συγκριθούμε με τις Καναδές ή τις Νεοζηλανδές; Τα καταφέραμε πολύ καλά. Καταφέραμε κάτι τόσο σημαντικό κι εσύ στενοχωριέσαι; Χριστίνα ήσουν μια χαρά και πήγαμε τέλεια. Να το χαρείς», είπε η Άννα προς την Χριστίνα λίγο πριν τα δύο κορίτσια κάνουν τις δηλώσεις τους στην κάμερα της Δημόσιας Τηλεόρασης.