Skip to main content

Κόρχουτ: Δεν έχω δεχθεί κάποια κρούση από τον Παναθηναϊκό

«Βρισκόμαστε σε καραντίνα διότι η παρούσα κατάσταση είναι απρόβλεπτη ώστε να πάρουμε κάποια απόφαση και να επιστρέψουμε», είπε ο μπακ του Άρη.

Για την κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα και για τις φήμες που θέλουν τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για εκείνον αναφέρθηκε μιλώντας στην ουγγρική ιστοσελίδα «haon.hu», ο Μιχάι Κόρχουτ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 31χρονος αριστερός μπακ του Άρη:

«Παραμείναμε στη Θεσσαλονίκη, δεν μπορούσαμε να πάμε σπίτι. Βρισκόμαστε σε καραντίνα για εβδομάδες διότι η παρούσα κατάσταση είναι απρόβλεπτη ώστε να πάρουμε κάποια απόφαση και να επιστρέψουμε. Ο μόνος τρόπος για να βγεις είναι να αποδείξεις με ταυτότητα που θέλεις να πας και τι να κάνεις. Η εμπειρία μου μου λέει πως οι άνθρωποι ακολουθούν τους περιορισμούς.

Ευτυχώς έχουμε ένα δάσος κοντά στο σπίτι μας, οπότε μπορώ να βγω εκεί και να γυμναστώ. Βοηθάω στην κουζίνα όσο μπορώ, αλλά όχι πάντα με την ίδια επιτυχία. Επίσης, πάμε βόλτα το σκυλί μας, διαβάζουμε και παρακολουθούμε ταινίες με την γυναίκα μου, προσπαθώντας να αξιοποιήσουμε κατάλληλα την ημέρα μας».

Μάλιστα, για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του «τριφυλλιού», o Μαγγυάρος αμυντικός των «κιτρινόμαυρων» ανέφερε: «Ξέρω μόνο ότι ο παίκτης (σ.σ. Ινσούα) που παίζει στην θέση αυτή, το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι. Υποτίθεται ψάχνουν το κατάλληλο πρόσωπο για να τον αντικαταστήσει, αλλά ούτε εγώ, ούτε ο μάνατζερ μου δεν έχουμε δεχθεί κάποια κρούση, οπότε δεν μπορώ να το σχολιάσω».