Skip to main content

Κορδελιό: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την ατμοσφαιρική ρύπανση

Νέα διαμαρτυρία από ομάδες κατοίκων της περιοχής που βλέπουν να μην λύνεται το πρόβλημα με την ρύπανση της ατμόσφαιρας στην περιοχή.

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Κορδελιό καλούν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα μέλη της δημόσιας ομάδας «Η Αναπνοή είναι δικαίωμα» την επόμενη Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στις 11.00 το πρωί στο παλιό δημαρχείο Ελευθερίου-Κορδελιού.

Η διαμαρτυρία αφορά το πρόβλημα της ρύπανσης στην περιοχή και απευθύνεται στους κατοίκους του Ελευθέριου Κορδελιού, του Ευόσμου, των Αμπελοκήπων, της Μενεμένης, των Διαβατών και σε όποιον άλλον επιθυμεί να παρευρεθεί.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Καλούμε όλους τους δημότες Ελευθερίου-Κορδελιού-Ευόσμου, Αμπελοκήπων, Μενεμένης, Διαβατών, και όποιον άλλον φυσικά επιθυμεί, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει την ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019, στις 11.00 π.μ, στο ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ Ελευθερίου-Κορδελιού, Εθνικής Αντιστάσεως & Α. Παπανδρέου γωνία.

Η ενεργή συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη, γιατί τα προβλήματα λύνονται μόνο όταν οι πολίτες αναλαμβάνουν δράση!

Περιμένουμε ιδιαίτερα τη συμμετοχή των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων, καθώς και των συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων από όλα τα σχολεία της περιοχής.

Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί! Το κράτος πρέπει να πάρει μέτρα και όχι ημίμετρα ΧΘΕΣ!!!».