Skip to main content

Κορινθία: Ξύλο στα δικαστήρια με συγγενείς του νεκρού επίδοξου ληστή

Επίθεση δέχτηκε φίλος του 35χρονου άντρα ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον 52χρονο επίδοξο ληστή και στη συνέχεια πέταξε το πτώμα του σε λατομείο.

Ένταση και συμπλοκές στα δικαστήρια Κορίνθου λίγο μετά τις 11.00, όταν ο ιδιοκτήτης σπιτιού που σκότωσε τον έναν από τους επίδοξους ληστές του και στη συνέχεια πέταξε το πτώμα του σε λατομείο, έφθασε στο σημείο με κλούβα της αστυνομίας. Ομάδα Ρομά προσπάθησαν να τον λιντσάρουν.

Επίθεση δέχτηκε και ο φίλος του 35χρονου άντρα που πυροβόλησε και σκότωσε τον 52χρονο επίδοξο ληστή, έξω από το δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου. Οι αστυνομικές δυνάμεις που υπήρχαν στο σημείο, ήταν αδύνατον να επιβάλλουν την τάξη, μεταδίδει το newsit.gr.

Κλήθηκαν ενισχύσεις αμέσως μετά τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν, με την ατμόσφαιρα να παραμένει κάτι παραπάνω από ηλεκτρισμένη. Οι συγγενείς του θύματος άρχισαν κάποια στιγμή να πετούν αντικείμενα προς τους οικείους του 35χρονου δράστη. Ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε την επίθεση των Ρομά, οι οποίοι μετά τράπηκαν σε φυγή.

Οι Ρομά επιχείρησαν ακόμη και να εισβάλουν στο δικαστικό μέγαρο Κορίνθου, τραβώντας με μεγάλη δύναμη την πόρτα. Τα μέτωπα είναι πολλά και οι κάτοικοι Ρομά προκαλούν ένταση σε πολλά και διαφορετικά σημεία με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται το έργο της αστυνομίας.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί.