Skip to main content

Κόρινθος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας της 6χρονης που πνίγηκε

Ο πατέρας ισχυρίστηκε ότι την ώρα που το παιδί γλίστρισε και έπεσε μέσα στη θάλασσα, πανικοβλήθηκε και δεν ήξερε τι να κάνει

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πατέρας της 6χρονης η οποία πνίγηκε την Δευτέρα 22 Αυγούστου στο Καλαμάκι Κορινθίας.

Διαβάστε επίσης - Κόρινθος: «Ήθελε να ανέβει στη βάρκα για να ζωγραφίσει» - Το χρονικό της υπόθεσης

Οι όροι που του επιβλήθηκαν ήταν να παρουσιάζεται το πρώτο πενθήμερο του μήνα στο αστυνομικό τμήμα Αγίων Θεοδώρων.

Σύμφωνα με το newsit.gr, μόλις άκουσε την απόφαση του ανακριτή και του εισαγγελέα, ο 42χρονος έβαλε τα κλάματα και είπε: «θέλω να μιλήσω με την γυναίκα μου και αν το επιτρέπουν οι συνθήκες να πάω στην κηδεία του παιδιού μου».

«Πανικοβλήθηκα όταν η μικρή έπεσε στη θάλασσα», ανέφερε ο πατέρας της 6χρονης στον Ανακριτή.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Σπύρο Μπιτσάκο, ο πατέρας ισχυρίστηκε ότι την ώρα που γλίστρισε και έπεσε το παιδί μέσα στη θάλασσα, πανικοβλήθηκε και δεν ήξερε τι να κάνει και φοβήθηκε επειδή έχει πρόβλημα στην αναπνοή.

Αρχικά καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια αλλά μην βλέποντας κανέναν έφυγε από το σημείο για να πάει να πάρει το κινητό του αλλά δεν είχε μπαταρία και πήγε να το φορτίσει λίγο στο σπίτι. Όταν επέστρεψε στο σημείο, σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο του, είδε το κοριτσάκι του στην ακτή με το ζευγάρι πολιτών που το ανέσυραν από το νερό και κατέρρευσε όταν είδε ότι δεν είχε τις αισθήσεις του.