Skip to main content

Κόρινθος:Ιδιοκτήτης σκότωσε διαρρήκτη και πέταξε το πτώμα σε λατομείο

Ομάδα πέντε επιχειρήσαν να ληστέψουν σπίτι στον Σολομό Κορινθίας και όταν ο ιδιοκτήτης πήρε την καραμπίνα σημειώθηκαν πυροβολισμοί.

Σε δολοφονία κατέληξε η προσπάθεια μιας ομάδας Ρομά να ληστέψει το βράδυ της Κυριακής 24 Μαρτίου 2019 ένα σπίτι στο Δημοτικό διαμέρισμα του Σολομού Κορινθίας.

Σύμφωνα με το hlektra.gr, ο ιδιοκτήτης της οικίας αντιλήφθηκε την είσοδο των 5 ατόμων και στην προσπάθειά του να προστατεύσει την περιουσία και τη ζωή του σήκωσε την καραμπίνα που είχε στο σπίτι.

Ακολούθησε ένταση και διαπληκτισμοί που οδήγησαν σε πυροβολισμούς. Οι επίδοξοι ληστές τράπηκαν σε φυγή για να διαπιστώσουν λίγη ώρα αργότερα πως ένας εξ αυτών λείπει. Κατέφυγαν στο Αστυνομικό τμήμα, όπου ανέφεραν τα γεγονότα και άμεσα οι αστυνομικές αρχές ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του ατόμου.

Κλιμάκιο των αρχών έφτασε και στο σπίτι που επιχείρησαν να ληστέψουν οι Ρομά. Εκεί εντοπίστηκε αίμα στο αγροτικό αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη της οικίας που οδήγησε σε περαιτέρω έρευνες.

Η περιοχή αποκλείστηκε ενώ στο σημείο έφτασαν και σκυλιά της αστυνομίας. Τελικά, το πρωί της Δευτέρας 25 Μαρτίου 2019 εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή των λατομείων η σορός ενός άντρα στην οποία έφτασαν με ιδιαίτερα μεγάλη δυσκολία καθώς πρόκεται για δύσβατο σημείο.

Στη συνέχεια οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη του ιδιοκτήτη της οικίας ενώ πληροφορίες από αστυνομικές πηγές λένε ότι η σορός μεταφέρθηκε για νεκροψία – νεκροτομή.

Εκεί ωστόσο έχουν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι του νεκρού με το κλίμα να είναι ιδιαιτέρως τεταμένο.